04-04-2016، 14:33
آکا ايران/ حتما تا حالا يکي دو مدل سالاد که توش مرغ داشته باشه رو امتحان کردين. استفاده از اين نوع سالاد ميتونه بعنوان يک شام سبک انتخاب خوبي باشه و براي افراد ديابتي و با افرادي که براي لاغري تلاش مي کنند گزينه ي مناسبي هست. مصرف اين سالاد در ميان وعده هاي عصر به دليل داشتن مقدار قابل ملاحظه اي مرغ و زنجبيل که طبع گرم دارد براي افزايش مقاومت بدن توصيه مي شود.
چي لازم دارم:
سينه مرغ 1/2 سينه
کاهوي متوسط 1 عدد
هويج متوسط 1 عدد
خيار متوسط 2 عدد
پياز (ترجيحا قرمز) 1 عدد
آبليموي تازه (براي تهيه سس) 6 قاشق غذاخوري
سس سويا (براي تهيه سس) 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل (رنده شده ( براي تهيه سس)) يک قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز تند (بر اي تهيه سس) 1/2 قاشق چايخوري
کره بادام زميني (براي تهيه سس) 1 پيمانه
جوانه گندم 1 پيمانه
چه جوري درست ميشه:
براي شروع سراغ مرغ برويد.براي آماده سازي مرغ به چند روش مي توانيد عمل کنيد :
1- سينه مرغ را به تکه هاي کوچک برش بزنيد و آن را براي مدت کوتاهي به اندازه 3 تا 4 دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد.
2-مي توانيد از روش ديگري براي آماده کردن مرغ استفاده کنيد و آن اين است که مرغ را آبپز کرده و آن را به رشته هاي کوچک برش بزنيد
3-سينه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمي کوبيده و روي ماهيتابه يا گريل پن با کمي روغن گريل نماييد تا کاملا طلايي شود . سپس مرغ را به نوارهاي باريک برش بزنيد و کنار بگذاريد
کاهو را کمي درشت خرد نماييد و پياز را نيز خلال کنيد .
هويج ها را نيز بصورت خلالي کنيد .
خيارها را نيز بصورت حلقه حلقه برش دهيد.
ظرفي مناسب سالاد انتخب نماييد و کاهو را در ظرف بريزيد، روي آن پياز و هويج هم اضافه کنيد. مرغ و جوانه گندم را نيز به مواد اضافه نماييد و در نهايت خيار حلقه شده را روي مواد قرار دهيد.
براي تهيه سس:
براي تهيه سس اين سالاد کره بادام زميني را يا به مدت 20 ثانيه در ماکروفر قرار دهيد يا روي حرارت بسيار ملايم نرم کنيد. کليه مواد سس( زنجبيل، سس سوبا، آبليمووپودر فلفل) را به وسيله همزن دستي کامل با هم مخلوط نماييد تا سس شما آماده سرو گردد .
اين سس را يا در کنار سالاد در ظرفي جدا يا روي سالاد ريخته و سرو نماييد.
مورد نياز بدن، ميزان فيبر دريافتي بدن را نيز افزايش دهد.
5- اگر مقدار مرغ را بيشتر کرده يا از حبوبات پخته، جوانه گندم يا نودل در اين سالاد استفاده کنيد، آن را به يک غذاي سريع و خوشمزه تبديل مي کنيد.
چي لازم دارم:
سينه مرغ 1/2 سينه
کاهوي متوسط 1 عدد
هويج متوسط 1 عدد
خيار متوسط 2 عدد
پياز (ترجيحا قرمز) 1 عدد
آبليموي تازه (براي تهيه سس) 6 قاشق غذاخوري
سس سويا (براي تهيه سس) 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل (رنده شده ( براي تهيه سس)) يک قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز تند (بر اي تهيه سس) 1/2 قاشق چايخوري
کره بادام زميني (براي تهيه سس) 1 پيمانه
جوانه گندم 1 پيمانه
چه جوري درست ميشه:
براي شروع سراغ مرغ برويد.براي آماده سازي مرغ به چند روش مي توانيد عمل کنيد :
1- سينه مرغ را به تکه هاي کوچک برش بزنيد و آن را براي مدت کوتاهي به اندازه 3 تا 4 دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد.
2-مي توانيد از روش ديگري براي آماده کردن مرغ استفاده کنيد و آن اين است که مرغ را آبپز کرده و آن را به رشته هاي کوچک برش بزنيد
3-سينه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمي کوبيده و روي ماهيتابه يا گريل پن با کمي روغن گريل نماييد تا کاملا طلايي شود . سپس مرغ را به نوارهاي باريک برش بزنيد و کنار بگذاريد
کاهو را کمي درشت خرد نماييد و پياز را نيز خلال کنيد .
هويج ها را نيز بصورت خلالي کنيد .
خيارها را نيز بصورت حلقه حلقه برش دهيد.
ظرفي مناسب سالاد انتخب نماييد و کاهو را در ظرف بريزيد، روي آن پياز و هويج هم اضافه کنيد. مرغ و جوانه گندم را نيز به مواد اضافه نماييد و در نهايت خيار حلقه شده را روي مواد قرار دهيد.
براي تهيه سس:
براي تهيه سس اين سالاد کره بادام زميني را يا به مدت 20 ثانيه در ماکروفر قرار دهيد يا روي حرارت بسيار ملايم نرم کنيد. کليه مواد سس( زنجبيل، سس سوبا، آبليمووپودر فلفل) را به وسيله همزن دستي کامل با هم مخلوط نماييد تا سس شما آماده سرو گردد .
اين سس را يا در کنار سالاد در ظرفي جدا يا روي سالاد ريخته و سرو نماييد.
مورد نياز بدن، ميزان فيبر دريافتي بدن را نيز افزايش دهد.
5- اگر مقدار مرغ را بيشتر کرده يا از حبوبات پخته، جوانه گندم يا نودل در اين سالاد استفاده کنيد، آن را به يک غذاي سريع و خوشمزه تبديل مي کنيد.