01-12-2015، 9:10
نیل داگلاس از دیدن همزاد خود که روی صندلی رزرو شده او در هواپیما نشسته بود، بهشدت جا خورد.
اشتباه نکنید! این دو نفر برادر نیستند. اوایل ماه نوامبر امسال در پرواز پنجشنبه عصر از مقصد لندن به گالوی، نیل داگلاس 32 ساله از دیدن همزاد خود که روی صندلی رزرو شده او در هواپیما نشسته بود، بهشدت جا خورد. البته همزاد 35 سالهی نیل، به نام رابرت استرلینگ جایش را عوض کرد و در صندلی کنار وی نشست.
داگلاس دربارهی ملاقات آن روز میگوید: از آقایی که روی صندلیام نشسته بود خواستم جایش را عوض کند. وقتیکه آن مرد صورتش را به سمتم برگرداند، شوکه شدم. خدایا! او دقیقاً خود من بود که آنجا نشسته بود! حتی با هتل محل اقامتم هم چک کردم و متوجه شدم او زودتر از من در همان هتل جایی را گرفته بود. بههرحال درنهایت ما باهم دوست شدیم و هرکسی ما را میدید اعتراف میکرد که بسیار به هم شباهت داریم.
داگلاس دربارهی ملاقات آن روز میگوید: از آقایی که روی صندلیام نشسته بود خواستم جایش را عوض کند. وقتیکه آن مرد صورتش را به سمتم برگرداند، شوکه شدم. خدایا! او دقیقاً خود من بود که آنجا نشسته بود! حتی با هتل محل اقامتم هم چک کردم و متوجه شدم او زودتر از من در همان هتل جایی را گرفته بود. بههرحال درنهایت ما باهم دوست شدیم و هرکسی ما را میدید اعتراف میکرد که بسیار به هم شباهت داریم.