22-07-2015، 18:02
فک کنم حالا که تحریم ها رو برداشتند بیاد
|
موبایل لمسی مچی!!! |
||||||||
22-07-2015، 18:02
فک کنم حالا که تحریم ها رو برداشتند بیاد
قیمت: 300,000 تومان ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 12 ماه گارانتی ــــــــــــــــــــــــــــــــ کیبرد دار استیل ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ منو و کیپدفارسی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ابعاد: 41.5 * 55 * 13mm ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پلت فرم: MTK6260 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ صفحه نمایش: 1.44inch ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ سیم کارت: تک سیم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ فرکانس: GSM900 / 1800Mhz / 1900Mhz / 850Mhz ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دوربین: 2mega ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ویژگی ها: MP3 / 4، دوربین، بلوتوث، FM، ضبط، گسترش حافظه، ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ GPRS: دارد ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ لرزش: دارد ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ آهنگ های زنگ: پلی فونیک 64 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ حافظه تلفن: 32MB + 32MB ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ باتری: 480MA (باتری داخلی) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ USB: 5Pin ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گوشی: جک 3.5mm ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زبان: چند زبان ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ لوازم جانبی: 1 * شارژر، 1 * کابل، 1 * گوشی تلفن، 1 * جعبه هدیه (:
من خبر اینکه موبایل ها تاشـــــو و انعطاف پذیر داره تولید میشه شنیده بودم اما مُچی رو نشنیده بودم !!
به نظرم این ایده ی خوبیه .. اینجوری کار با موبایل خیلی آسون تر میشه .. ولی خوب احساس میکنم گوشی از اون حالت رسمی در میاد :| راستـــی ساعت مُچی رو اینجوری مینویسن .. نه اینجوری موچی ((((:
| ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|