امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیگرینی: استرلینگ مقابل رم بازی می کند

به گزارش "ورزش سه"، استرلینگ که به تازگی با انتقالی 49 میلیون پوندی از لیورپول به منچسترسیتی ‏پیوست، به اردوی آبی ها در استرالیا اضافه شد. او احتمالا در ترکیب اصلی دیدار مقابل رم حضور ‏نخواهد داشت اما پیگرینی انتظار دارد این دیدار، اولین بازی این ملی پوش انگلیسی برای سیتی باشد.‏
او به خبرنگاران گفت:" رحیم سه روز است که با ما تمرین می کند. او مقابل رم چند دقیقه بازی خواهد ‏کرد. برای او مهم است که چند دقیقه در کنار تیم بازی کند.‏
من او را به خوبی می شناسم زیرا دو فصل است که مقابل ما بازی کرده است. فکر می کنم او بازیکنی ‏جوان با جاه طلبی بسیار است. برای من این مسئله اهمیت زیادی دارد."‏
‎ دیدار تیم های رم و رئال در ورزشگاه ملبورن کریکت گراند و بارش باران، شرایط زمین این ورزشگاه ‏را از حالت ایده آل خارج کرد و این مسئله باعث نگرانی پیگرینی شده است.‏
‏" بله، من نگران هستم. می دانیم زمین بازی در بهترین شرایط نیست. بازی رم و رئال در این زمین ‏انجام شده است. به همین دلیل ما در زمین دیگری تمرین کردیم. امیدوارم در روز بازی، شرایط زمین ‏نرمال باشد. ‏
ما امیدواریم پیش از آغاز فصل جدید، حداقل 6 بازی انجام بدهیم. البته هرچقدر سفرهای کمتری داشته ‏باشیم، بهتر است. البته فکر می کنم دشوار است که همه تیم های بزرگ در این مقطع به استرالیا بیایند."‏
.
پاسخ
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مسابقات WWE| رومن رینز مقابل بران استرومن
  مسابقات WWE | کوین اونز مقابل ست رالینز مقابل بیگ کس مقابل رومن رینز
  مسابقات WWE | ری میستریو مقابل تاجیری
  بحرین با یک تیم جدید مقابل ایران !
Wink شجاع مقابل پرسپولیس نیمکت‌نشین می‌شود؟
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  دست برتری الاهلی مقابل رقبای ایرانی
  شجاع می‌خواهد مقابل پرسپولیس «سوپرمن» شود!
  نصف رئال مقابل سه‌چهارم لیورپول
  سریال ناکامی سعید ملایی با شکست مقابل نفر سوم آسیا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان