امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

من روز قدس ندارم چون آریایی ام !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من روز قدس ندارم چون آریایی ام !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]

[rtl]شرافت انسان و حق طلبی او ارتباطی با نژادش ندارد، دفاع از مظلوم وظیفه هر انسان آزاده ایست[/rtl]

[rtl][url=http://shayeaat.ir/post/321] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من روز قدس ندارم چون آریایی ام ! 1
[/rtl]

[rtl]متن شایعه[/rtl]

[rtl]" من روز قدس ندارم...چون من آریایی هستم.
روزقدس من گرامیداشت 175قواص دست بسته که به دست اعراب زنده به گور شدند
روزقدس من روزمبارزه با اسیدپاشیه
روزقدس من روزمبارزه بااختلاسه
روزقدس من روز کودکان گرسنس
روزقدس من روزحمایت از مردم مظلومه ایرانه که زیر تحریم کمرخم کردند
روزقدس من روزجوانان بیکاروجان باختگان موادمخدره 
آری روز قدس معنا ندارد.....
 "
[/rtl]

[rtl] [/rtl]

[rtl] [/rtl]

پاسخ شایعه

1. فرآِیند ترکیب نژاد ها و قومیت های مختلف و مهاجرت های متفاوت اقوام در طول تاریخ در تمامی نقاط دنیا وجود داشته و ادعای تعلق به یک نژاد خاص غیر معقول است.
ضمن اینکه ایرانیان همیشه ظلم ستیز بوده اند .

[rtl]2. دلسوزی نویسنده برای شهدا یک تناقض فاحش است !
شهدا از پیشگامان دفاع از آرمانها و ارزشها بودند و حمایت از مظلوم و مقابله با ظالم هم از بزرگترین آرمانهای آنان بود .
[/rtl]

[rtl]3. هشت سال جنگ تحمیلی بین ملت ایران و ملت عراق نبود، بلکه جنگی تحمیل شده از طرف دیکتاتوری بود که حتی به مردم خود نیز رحم نکرد .[/rtl]

[rtl]4. مغالطه همیشگی این دست شبهات در این است که برخورد با یک سری از ضد ارزشها را منوط به تعطیلی سایر ارزشها می کنند ! 
در حالی که همه آنها پشتیبان یکدیگر و موجب تقویت هم هستند که برخی هم بر برخی دیگر اولویت دارند .
[/rtl]

[rtl]5. روز جهانی قدس روز اعلام مخالفت امت اسلامی با ظلم آشکار صهیونیست‌ها و حامیان‌شان است. 
نویسندگان و منتشر کنندگان این شبهه ، دانسته یا نادانسته به تضعیف مظلوم و تطهیر ظالم دامن می زنند !
[/rtl]

[rtl]6. مساله غزه مساله یک سرزمین نیست؛ مساله تقابل انسانیت و حیوانهای انسان نماست و حتی غیر مسلمانان آزاده نیز در حمایت از این مردم فریاد سر می دهند .[/rtl]

[rtl]7. در اهمیت دفاع از مظلومین فلسطینی و باطل بودن این شبهات همین بس که خداوند می فرماید :
به عزّت و جلالم سوگند كه از ظالم در دنیا و آخرت انتقام مى گیرم و از كسى هم كه مظلومى را ببیند و بتواند یاریش كند و نكند بى گمان انتقام مى گیرم.
[/rtl]

[rtl](كنزالعمال، ج3، ص505، ح7641)[/rtl]

[rtl] [/rtl]

[rtl]حق جو و حق طلب باشیم[/rtl]
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
 سپاس شده توسط ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان