امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

همه ی نسخه های Pipboy Edition عنوان Fallout 4 به سرعت به فروش رفتند

همه ی نسخه های Pipboy Edition عنوان Fallout 4 به سرعت به فروش رفتند 1

Fallout 4 Pipboy Edition با نمایش خود در کنفرانس Bethesda در نمایشگاه E3 همگان را به تحسین وا داشت. حال آن طور که به نظر می رسد، طرفداران به سرعت برای خرید این نسخه از بازی اقدام کرده اند. برای جزئیات بیشتر در ادامه با ما همراه شوید.

بدون شک اتفاقات پیش آمده زیاد هم دور از انتظار نبودند. مردم با عجله، بازی را پیش خرید کردند تا بتوانند گجت مخصوص این نسخه را بر دستان خود ببندند. اشاره کنیم که این نسخه حدود ۲۰۰ دلار قیمت داشت و بازدید بی نظیر کاربران موجب شد، دیگر نسخه ای از این بازی در فروشگاه ها باقی نماند.
در این راستا، از آقای Pete Hines، معاون بخش ارتباطات عمومی و بازاریابی Bethesda، سوال هایی درمورد تمام شدن تمامی نسخه های Pipboy Edition بازی Fallout 4 پرسیده شد. او در صفحه ی توییترش به خوبی برای کاربران، موضوع را شفاف سازی کرد تا از این بابت نگران نباشند.
اول از همه، اگر شما در تهیه ی Fallout 4 Pip-Boy Edition ناموفق بوده اید، علت آن، این بوده است که این بازی هم اکنون در خرده فروشی ها موجود نمی باشد. Hines در این مورد گفت:
نقل قول:
ما در حال تلاش برای رساندن تعداد بیشتری از این نسخه از بازی به خرده فروشی ها هستیم.
من هم اکنون نمی دانم که دقیقا کدام یک از خرده فروشی ها بیشترین تعداد را خواهند داشت.

بنابراین اگر شما می خواهید فروشگاهی را پیدا کنید که بیشترین تعداد از این نسخه را داشته باشد باید کمی جست و جو کنید.
همانند تمامی محصولاتی که تقاضا برای آن ها زیاد است، افرادی هستند که سعی بر این دارند با تهیه ی چند نسخه از بازی و سپس فروختن آن ها با قیمت بالاتر، کسب در آمد کنند. آقای Hines در توییت خود در مورد این افراد گفت:
نقل قول:
من افرادی را که نسخه های متعددی از بازی را تهیه کرده و سپس با قیمتی بالاتر در وب سایت eBay می فروشند به خوبی می شناسم. من از Bethesda store درخواست کرده ام تا این موضوع را پیگیری کند. من با فروشنده هایمان هم صحبت هایی کرده ام تا آن ها را آگاه کنم و از آن ها درخواست کرده ام تا خرده فروشان دیگر را نیز از این موضوع با خبر سازند. بنابراین من به خوبی از این موضوع مطلع هستم و درصدد رفع این مشکلات هستم.
نظر شما در این مورد چیست؟
منبع :gamefa.com
همه ی نسخه های Pipboy Edition عنوان Fallout 4 به سرعت به فروش رفتند 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بازی monster hunter rise بیش از ۴ میلیون نسخه فروخت!
  مسابقه‌ی The International 2020 عنوان Dota 2 با جایزه‌ی ۴۰ میلیون دلاری
Smile آپدیت درایور Nvidia GeForce برای نسخه بتا CoD: Black Ops Cold War منتشر شد
  بازی Mafia: Definitive Edition دارای قفل امنیتی Denuvo است
Star تریلر جدید Mafia: Definitive Edition در افتتاحیه‌ی ۲۰۲۰ Gamescom نمایش داده می‌شو
  بازی Ghost Of Tsushima تنها در ماه ژوئیه فروش دیجیتالی ۱٫۹ میلیون واحدی داشته است
  عنوان Call of Duty: Black Ops – Cold War دنباله‌ای مستقیم بر Black Ops 1 خواهد بود
  نسخه‌های مختلف بازی Call of Duty: Black Ops – Cold War فاش شد؛ از به‌روزرسانی رایگان
Star دقیقه از گیم‌پلی بازی Mafia: Definitive Edition منتشر شد
  فروشگاه مایکروسافت جزئیاتی را در مورد نسخه‌ی بعدی سری eFootball PES را لو داد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان