امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خدایا چندشم رو زیاد کن............

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدایا چندشم رو زیاد کن............ 1

ااقااقا سوسکه داشت قدم می زد کف خونه که چشمم بهش افتاد , موجود بیچاره کاری بهم نداشت اما نمی دونم چرا یه حسی که بهش میگن چندش وجودم رو پر کرد و سریع برای کشتنش برنامه ریختم , و در کوناه ترین زمان ممکن بدون هیچ درنگی رشته حیاتش رو پاره کردم . با خودم یه لحظه فکر کردم چقدر خوب می شد ما از گناه هم همین طور چندشمون بشه , وقتی بدی میبینیم سریع برای خلاص شدن از اون بدون هیچ فکری اقدام کنیم . خیلی جالبه چینیها سوسک رو می خورن و چندش هم نمیشن ولی ما فکرش رو هم نمی تونیم بکنیم تو بدترین شرایط ,باید ذاءقه به خوردن چندش عادت نکنه وگرنه دیگه می شه یه خوراکی لذیذ تقریبا مثل چیپس ما .

تا میتونیم باید مصرف خوبی ها رو تواعمالمون بالا ببریم تا ذاءقمون خدای ناکرده عوض نشه و هر بار هم که بدی صورت گرفت سریع استغفار کنیم تا وجودمون باهاش عادت نکنه و برا همین می فرماید هرکس گناهی مرتکب شد تا هفت ساعت براش نوشته نمیشه تا استغفار کنه.
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، ایرانی اسلامی ، *_* ، king lord ، atena2015 ، αѕтer ، fafa23 ، Venus.M ، lovely m ، Mehrab@n ، mr.destiny ، Mr.Unnamed ، Ranger* ، L²evi ، pppparinaz ، serpent
آگهی
بِ جای اسپم اَلکی یه نّگا ب متن بندازین خُب.-.
اونوقته کِ میفهمین نظراتتون هیچ رَبطی ب موضوع نداره!
ب بَخششم نِگا کُنین واضح میشه:|||
مِرسی گُلی(:
 سپاس شده توسط ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، Black_Man ، FASMZ ، Mr.Unnamed
اسپم ها پاک شد:|

................

همیشه باید طوری زندگی کنیم که انگارفردا میخوایم بمیریم

اونوفت نه گناه میکنیم و مهم تر از همه دل کسی رو نمیشکنیم!(:

مرسی از مطلبت(:
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
(24-02-2015، 18:27)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدایا چندشم رو زیاد کن............ 1

ااقااقا سوسکه داشت قدم می زد کف خونه که چشمم بهش افتاد , موجود بیچاره کاری بهم نداشت اما نمی دونم چرا یه حسی که بهش میگن چندش وجودم رو پر کرد و سریع برای کشتنش برنامه ریختم ,  و در کوناه ترین زمان ممکن بدون هیچ درنگی رشته حیاتش رو پاره کردم . با خودم یه لحظه فکر کردم چقدر خوب می شد ما از گناه هم همین طور چندشمون بشه , وقتی بدی میبینیم سریع برای خلاص شدن از اون بدون هیچ فکری اقدام کنیم .    خیلی جالبه چینیها سوسک رو می خورن و چندش هم نمیشن ولی ما فکرش رو هم نمی تونیم بکنیم تو بدترین شرایط ,باید ذاءقه به خوردن چندش عادت نکنه وگرنه دیگه می شه یه خوراکی لذیذ تقریبا مثل چیپس ما .

تا  میتونیم باید مصرف خوبی ها رو تواعمالمون بالا ببریم تا ذاءقمون خدای ناکرده عوض نشه و هر بار هم که بدی صورت گرفت سریع استغفار کنیم تا وجودمون باهاش عادت نکنه و برا همین می فرماید هرکس گناهی مرتکب شد تا هفت ساعت براش نوشته نمیشه تا استغفار کنه.

ایشششششش
بی کیفیت و نامربوط به مذهبی
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان