امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جنسیت نوزادانمان را انتخاب کنیم!

#1
جنسیت نوزادانمان را انتخاب کنیم! 1

جنسیت نوزادمان را انتخاب کنیم
در اغلب موارد 50 درصد امکان دارد یک مادر فرزندی را با جنسیتی که به آن تمایل دارد، به دنیا بیاورد. امروزه می توان احتمال تحقق این تمایل را افزایش داد.
 

دانشمندان در زایشگاه پور- رویال پاریس روشی را ابداع کرده اند که به مادر امکان می دهد شانسی بیش از 50 درصد را برای انتخاب جنسیت فرزندش خواه دختر یا پسر داشته باشد. اساس این روش به طور کلی شامل نوع تغذیه متفاوت مادر طبق تمایلش که دختر می خواهد یا پسر و بر پایه تکنیک ویژه بارورسازی است.
تغذیه مادر آینده:
این روش بر این اساس است که تغذیه ای غنی از کلسیم و منیزیم امکان تولد نوزادان دختر و تغذیه ای غنی از نمک و پتاسیم احتمال تولد نوزادان پسر را افزایش می دهد. برای دستیابی به یک نتیجه مثبت باید دستکم مدت 10 هفته قبل از باروری از رژیم غذایی که در ذیل توصیه می شود، پیروی کرد.
جنسیت نوزادانمان را انتخاب کنیم! 1
برای داشتن نوزاد پسر:
باید نوع تغذیه حاوی نمک بوده، گوشت، ماهی، نان، سبزیجات تازه، حبوبات( لوبیا،عدس، نخود)، سیب زمینی، آرتیشو یا کنگر فرنگی، میوه های تازه و خشک، پرتقال، زردآلو، هلو،، گیلاس، بلوط، انجیر خشک به اندازه تمایل مصرف کرد و به ویژه باید موز خورد که از نظر پتاسیم بسیار غنی است.
باید چای ، قهوه آب میوه، آب معدنی گازدار نوشید و از مصرف شیر، پنیر ، تخم مرغ، همین طور انواع لبنیات ، غذاهایی حاوی پنیر و تخم مرغ ، میگو و دیگر سخت پوستان دریایی و آب های معدنی غنی از کلسیم خودداری کرد.
در واقع، این ارتباط میان پتاسیم و کلسیم + منیزیم است که اهمیت دارد.هرچه ارتباط پتاسیم و کلسیم + منیزیم بالاتر باشد ، شانس تولد یک نوزاد پسر بیشتر است. بنابراین، علاوه بر رژیم غذایی می توان از یک درمان دارویی کمکی با مصرف کپسول ها یا شربت پتاسیم دستکم در مدت طول زمان دوره آمادگی و دوره باروری استفاده کرد.
برای داشتن نوزاد دختر:
مصرف شیر، آب، پنیر بدون نمک، نان، بیسکویت ، سبزیجات بی نمک ، گوشت و ماهی که تا حد ممکن فاقد نمک باشند، میوه های تازه و خشک، کره، شکر و مرباجات توصیه می شود. باید از مصرف سوسیس و کالباس، گوشت های دودی نمکدار، ماهی دودی و نمکدار، موز، زردآلو، آووکادو، پرتقال، ماءالشعیر، آب سیب الکلی، قهوه ، چای، شکلات و آب های معدنی گازدار اجتناب شود. هرچه ارتباط پتاسیم و کلسیم + منیزیم کمتر باشد ، شانس تولد یک نوزاد دختر بیشتر خواهد بود.
علاوه بر رژیم غذایی می توان از یک درمان دارویی کمکی با مصرف کپسول ها یا شربت کلسیم و منیزیم دستکم در مدت طول زمان دوره آمادگی و دوره باروری سود جست.
در انتخاب نوع جنسیت فرزند ، تغذیه نقش مهمی را ایفا می کند با این حال نباید نقش مسائل عاطفی و روانی میان زن و شوهر را نادیده گرفت. یک روش جدید آمریکایی از نظر علمی ظاهرا مطمئن تر به نظر می رسد. براساس این روش، در واقع جنسیت فرزندان به پدر ارتباط دارد زیرا 50 درصد اسپرماتوزوئیدها دارای کروموزوم X (دختر) و 50 درصد دارای کروموزوم Y (پسر) هستند.
پاسخ
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، ຖēŞค๑໓ ، TARA* ، bela vampire ، شیطون بلای سایت
آگهی
#2
چ ربطی ب گفت و گو داره؟؟؟
خبر یا پزشکی باید باشه(:
پاسخ
 سپاس شده توسط M ATIN ، CTG ، ( lιεβ )


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تاثیر جنسیت جنین بر سلامت مادر و کودک
  کیست مویی چیست و چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
  بیماری که نمیذاره عرق کنیم !
  با مشکلات و معضلات دندان عقل چکار کنیم ؟
  برای از بین بردن بوی سیر از دهان و معده چه کنیم؟
  چگونه صابون هویج درست کنیم؟
  علت خطوط روی ناخن چیست و برای درمان آن چه کنیم؟
  زردچوبه را با چه مواد غذایی ترکیب کنیم تا خاصیت بیشتری داشته باشد؟
  چگونه هورمون کورتیزول هورمون استرس بدن را کم کنیم؟
  چگونه بدن را مملو از ویتامین D کنیم؟ منابع ویتامین دی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان