امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترفند مادر شوهر برای ندادن مهریه عروس

به گزارش جام جم، چند روز پیش زن جوانی با حضور در شعبه یازدهم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه۲ تهران از مادر شوهرش به اتهام فریب وی برای بخشش مهریه اش شکایت کرد.

شاکی گفت: حدود چهار سال پیش ازدواج کردم اما شوهرم مدتی پیش بر اثر بیماری قلبی فوت کرد. قرار شد خانواده شوهرم، مهریه ام را که ۱۸۰۰ سکه بهار آزادی بود، بپردازد تا با آن هزینه زندگی ام را تامین کنم. پس از چند هفته مادر شوهرم به ملاقاتم آمد و مدعی شد هنگام انجام کارهای انحصار وراثت، متوجه شده مالیات کلانی به مهریه ام تعلق می گیرد و به همین دلیل از اموال شوهرم، ارثی نصیبم نمی شود.

وی اضافه کرد: مادر شوهرم از من خواست مهریه ام را ببخشم و بعد از انجام کارهای انحصار وراثت، دوباره مهریه ام را طلب کنم تا مالیاتی به آن تعلق نگیرد.

شاکی خاطرنشان کرد: غافل از این که مادر شوهرم چه نیتی دارد، برگه ای را که مربوط به بخشیدن مهریه بود، امضا کردم تا پس از کارهای وراثت، علاوه بر دریافت ارثیه، مهریه ام را نیز بگیرم.

شاکی یادآور شد: پس از چند روز برای بررسی پرونده مان به اداره مالیات رفتم و متوجه شدم مادر شوهرم چنین برگه ای به مسئول پرونده ارائه نکرده و بر خلاف ادعای مادر شوهرم، مالیات کمتری به مهریه ام تعلق می گیرد و حتی می توانم ارثیه ای را که از اموال شوهرم به من اختصاص می یابد، دریافت کنم.

وی افزود: همان موقع متوجه شدم مادرشوهرم مرا فریب داده و با این کار می خواسته مهریه ۱۸۰۰ سکه ای و ارثیه شوهرم را نپردازد. به همین اتهام از وی شکایت دارم.

با تشکیل پرونده و شروع تحقیقات، مادرشوهر این زن به مرکز پلیس احضار و مدعی شد عروس جوان، پیش از مرگ شوهرش، برگه مربوط به بخشیدن مهریه اش را امضا کرده و در اختیارشان قرار داده بود و او زن جوان را فریب نداده است.

بنا بر این گزارش، در پی اظهارات ضد و نقیض مادرشوهر، تحقیقات تکمیلی در این باره ادامه دارد.

پاسخ
 سپاس شده توسط Sadaf 2014
آگهی
خواسته مادرشوهربازی دربیاره دیگه Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترفند مادر شوهر برای ندادن مهریه عروس 1
پاسخ
اگه من داداش دختره بودم. مهریشو kaffe2 ازحلقوم مادر شوهره در می اوردم
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مراسم عقد با شوخی بدموقع عروس بهم خورد
  عروس شدن یک دختر کم سن و سال(عکس)
  كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون
  چاقترین زن دنیا عروس میشود !!+ عکس
  عروس با سر کچل شده در مراسم عروسی اش شرکت کرد ( عکس )
  شوهر عصبانی زنش را در سطل آشغال انداخت ( عکس )
  شرط عجیب عروس برای ازدواج با نامزدش
  سفر عجیب این عروس به دور دنیا با لباس عروسش
  مرگ عجیب تازه عروس در آرایشگاه شمال تهران
  آتش گرفتن عروس جلوی دوربین عکاسی + فیلم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان