11-05-2015، 17:45
2مرد جوان که به روش خرید اینترنتی از فروشندگان تلفن همراه اقدام به کلاهبرداری کردند، تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند.
مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با انتشار این خبر اعلام کرد : " با ادامه رسیدگی به پرونده و بررسی تصاویر بدست آمده از دوربین های مداربسته ، تصاویر دو فرد کلاهبردار از سوی مالباخته شناسایی شدند که در ادامه تحقیقات ، به جهت شناسایی هویت و دستگیری متهمین ، دستور انتشار تصاویر هر دو متهم از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است ؛ لذا از کلیه شهروندان محترم که موفق به شناسایی تصاویر متهمین تحت تعقیب پایگاه ششم پلیس آگاهی شدند درخواست می شود تا هرگونه اطلاعات در خصوص هویت واقعی ، مخفیگاه و یا محل های تردد این اشخاص را از طریق شماره تماس 33199099 در اختیار پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دهند " .
به گزارش باشگاه خبرنگاران، فردی با مراجعه به کلانتری 121 سلیمانیه به مأموران اعلام کرد : دو نفر به عنوان خریدار گوشی تلفن همراه و به بهانه پرداخت اینترنتی پول خرید گوشی تلفن همراه ، اقدام به کلاهبرداری از من کردند .
پرونده در پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ :
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "کلاهبرداری" و به دستور شعبه هفتم بازپرسی دادسرای ناحیه 14 تهران ، پرونده جهت رسیدگی در اختیار پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .
پرونده در پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ :
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "کلاهبرداری" و به دستور شعبه هفتم بازپرسی دادسرای ناحیه 14 تهران ، پرونده جهت رسیدگی در اختیار پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .
اظهارات مالباخته :
مالباخته پس از حضور در پایگاه ششم آگاهی ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : " در ساعت 20:30 مورخه 29/01/1394 دو نفر با مراجعه به مغازه بنده واقع در خیابان پیروزی – بازار موبایل شرق ، مبادرت به خرید یک دستگاه گوشی تلفن همراه به مبلغ یک میلیون و 200 هزار تومان کردند ؛ یک نفر از آنها به عنوان خریدار اصلی اعلام کرد که مبلغ فوق را به صورت اینترنتی پرداخت می کند و به این بهانه شماره کارت عابربانک مرا گرفت ؛ پس از دقایقی یک تأییدیه ارسال اینترنتی پول را به اینجانب نشان داد و اعلام نمود که پول به حساب بنده واریز شده ؛ به تصور اینکه در این شیوه (پرداخت پول به شیوه اینترتی ) تأییدیه واریز پول در ساعت اداری اعلام می شود ، گوشی تلفن همراه را به آن دو نفر تحویل دادم اما فردای آنروز زمانیکه از بانک استعلام گرفتم ، متوجه شدم که اصلا پولی به حساب بنده واریز نشده است و این افراد به شیوه متقلبانه اقدام به کلاهبرداری از من کردند " .
مالباخته پس از حضور در پایگاه ششم آگاهی ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : " در ساعت 20:30 مورخه 29/01/1394 دو نفر با مراجعه به مغازه بنده واقع در خیابان پیروزی – بازار موبایل شرق ، مبادرت به خرید یک دستگاه گوشی تلفن همراه به مبلغ یک میلیون و 200 هزار تومان کردند ؛ یک نفر از آنها به عنوان خریدار اصلی اعلام کرد که مبلغ فوق را به صورت اینترنتی پرداخت می کند و به این بهانه شماره کارت عابربانک مرا گرفت ؛ پس از دقایقی یک تأییدیه ارسال اینترنتی پول را به اینجانب نشان داد و اعلام نمود که پول به حساب بنده واریز شده ؛ به تصور اینکه در این شیوه (پرداخت پول به شیوه اینترتی ) تأییدیه واریز پول در ساعت اداری اعلام می شود ، گوشی تلفن همراه را به آن دو نفر تحویل دادم اما فردای آنروز زمانیکه از بانک استعلام گرفتم ، متوجه شدم که اصلا پولی به حساب بنده واریز نشده است و این افراد به شیوه متقلبانه اقدام به کلاهبرداری از من کردند " .