06-04-2015، 17:54
محققان میگویند مصرف کردن مواد غذایی که در آنها میزان اسید آمینه متیونین methionine زیاد است - بطور مثال مصرف گوشت، ماهی، لبنیات و تخم مرغ - میتواند احتمال اختلال حافظه را افزایش دهد.
مطالعات قبلی نشان داده اند که افزایش روندی به نام متیلاسیون methylation میتواند با خاموش کردن ژن های مربوط به قوه شناختی مغز موجب کاهش حافظه شود و اکنون محققان دریافته اند که وجود متیونین زیاد در غذا میتواند موجب افزایش متیلاسیون در مغز گردد.
در یک مقیاس آزمایشگاهی محققان با خوراندن غذاهای سرشار از متیونین به موش ها به مدت شش هفته، مشخص کردند که این نوع تغذیه میتواند موجب کاهش حافظه شود.
مطالعات قبلی نشان داده است که مصرف زیاد گوشت قرمز میتواند احتمال بروز آلزایمر را افزایش دهد و همچنین ثابت شده که رژیم غذایی مدیترانه ای که بیشتر شامل غذاهای گیاهی و دانه های روغنی است میتواند تا 35 درصد احتمال بیماری الزایمر را کم کند.