ســـــــــــــلام بِ همتون
خوش آمدید ..
قراره یه چالش خوب و هیجان انگیز رو باهم تجربه کنیم !
این موضوع یه جورایی درصد شناخت شما از بهترین دوستتون و شناخت دوستتون از شمارو تخمین میزنه..
خُب ، روش کار اینجوریه :
به شرکت کنندگان که دونفر هستن ، سوالاتی ارائه میشه که تعدادشون 20 تاست و شباهت دارن به هم . در عرض 12 ساعت هردو نفرباید به سوالات جواب بدن و هرچقدر که شناخت هردو طرف نسبت به هم بیشتر باشه ، جواباهم یکیه !
راهنمایی:
در یک پ.خ نام کاربریه دوستتون رو به من اعلام کنین!
من 20 تا سوال رو همزمان به هردوتون میفرستم !
بعد اینکه هردونفر جواب دادین ، سوالات و جواباتون رو در این موضوع قرار میدم!
و شما از تعداد جواب های درستتون میتونید تخمین بزنید که چند درصد دوستتون رو میشناسین !
توجه کنید که:
به همه سوالات باید صادقانه جواب بدین و از اشتراک گذاری پاسخ ها به همدیگه اجتناب کنید!
اگ سوالی مثل " کی شیطون تره ؟ تویادوستت ؟" مطرح شد ، جوابی درسته که مثلن شما بگید " من "ودوستتون بگه " اون" !
روش درصد گیری:
20 تا جواب صحیح = 100 درصد
بین 15 تا 19 جواب صحیح = 70 الی 90 درصد
بین 10 تا 14 جواب صحیح = 40 الی 60 درصد
بین 4 تا 9 جواب صحیح = 10 الی 30 درصد
کمتر از 4 تا = کمتر از 10 درصد
این موضوع جنبه فان داره و سوالاتی که مطرح میشه به هیچ عنوان حریم شخصی شما رو خدشه دار نمیکنه !(:
خُب ، کی حاضره ؟!
خوش آمدید ..
قراره یه چالش خوب و هیجان انگیز رو باهم تجربه کنیم !
این موضوع یه جورایی درصد شناخت شما از بهترین دوستتون و شناخت دوستتون از شمارو تخمین میزنه..
خُب ، روش کار اینجوریه :
به شرکت کنندگان که دونفر هستن ، سوالاتی ارائه میشه که تعدادشون 20 تاست و شباهت دارن به هم . در عرض 12 ساعت هردو نفرباید به سوالات جواب بدن و هرچقدر که شناخت هردو طرف نسبت به هم بیشتر باشه ، جواباهم یکیه !
راهنمایی:
در یک پ.خ نام کاربریه دوستتون رو به من اعلام کنین!
من 20 تا سوال رو همزمان به هردوتون میفرستم !
بعد اینکه هردونفر جواب دادین ، سوالات و جواباتون رو در این موضوع قرار میدم!
و شما از تعداد جواب های درستتون میتونید تخمین بزنید که چند درصد دوستتون رو میشناسین !
توجه کنید که:
به همه سوالات باید صادقانه جواب بدین و از اشتراک گذاری پاسخ ها به همدیگه اجتناب کنید!
اگ سوالی مثل " کی شیطون تره ؟ تویادوستت ؟" مطرح شد ، جوابی درسته که مثلن شما بگید " من "ودوستتون بگه " اون" !
روش درصد گیری:
20 تا جواب صحیح = 100 درصد
بین 15 تا 19 جواب صحیح = 70 الی 90 درصد
بین 10 تا 14 جواب صحیح = 40 الی 60 درصد
بین 4 تا 9 جواب صحیح = 10 الی 30 درصد
کمتر از 4 تا = کمتر از 10 درصد
این موضوع جنبه فان داره و سوالاتی که مطرح میشه به هیچ عنوان حریم شخصی شما رو خدشه دار نمیکنه !(:
خُب ، کی حاضره ؟!