09-06-2015، 9:24
انواع پاستاها را در فرم ها و شکل های مختلف دیده ایم. یکی از شکل های پاستا، پاستایی بسیار ریز شبیه به دانه های برنج است. در دستور زیر یک روش برای پخت این پاستاها را آورده ایم.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. یک قابلمه بردارید و آب و کمی نمک در آن بریزید.
2. آب را روی حرارت بالا به جوش آورید.
3. زمانیکه آب به جوش آمد ، پاستاها را در آن بریزید تا بپزد.
4. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
5. در یک کاسه بزرگ ، پاستاها را با روغن زیتون مخلوط کنید.
6. پنیر خرد شده ، خیار ، پیاز چه خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز چه خرد شده ، ارگانو ، آب لیمو و فلفل را با پاستا ترکیب کنید.
7. در ظرف سرو بکشید و میل کنید.
مواد لازم:
- پاستای برنجی 250 گرم
- نمک به مقدار لازم
- گوجه فرنگی های گیلاسی از وسط به دو نیم شده 450 گرم
- روغن زیتون یک چهارم فنجان
- پیازچه دو عدد خرد شده
- نمک ، فلفل و آب لیموی تازه به مقدار لازم
- پودر ارگانو یک قاشق مربا خوری (در صورت استفاده از ارگانو تازه و خرد شده 2 قاشق غذا خوری استفاده شود)
- پنیر فتای خرد شده 250 گرم
- خیار درشت یک عدد ، پوست گرفته و خرد شده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:
1. یک قابلمه بردارید و آب و کمی نمک در آن بریزید.
2. آب را روی حرارت بالا به جوش آورید.
3. زمانیکه آب به جوش آمد ، پاستاها را در آن بریزید تا بپزد.
4. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
5. در یک کاسه بزرگ ، پاستاها را با روغن زیتون مخلوط کنید.
6. پنیر خرد شده ، خیار ، پیاز چه خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز چه خرد شده ، ارگانو ، آب لیمو و فلفل را با پاستا ترکیب کنید.
7. در ظرف سرو بکشید و میل کنید.