08-01-2015، 12:38
خدا را چه دیدی ؟!
شاید دوام آوردم ...
هر تمام شدنی كه مرگ نیست
گاهی می توان كنارِ یك پنجره ...
منتـــظر ماند....
طبقه بندی: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زهر نوشته ،
نظرات 0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
...
تاریخ : یکشنبه 16 آذر 1393 | 01:04 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
روی سیــــــم خــــــاردار بـــالـــه میـــرقـــــصــمـــــ ! ...
بگــــــــذار زخــــمـــــی شونـــــد پاهـــــایـــــمـــــــ ... ؛
مـــــن بهـــــــــانــــه ای میــــــخواهمـــــــ بــــــرای نــــرفـــتـــــن...؛ حـــــالا کــــــه تــــــو راهمـــــــ را ســـــد نمیـــــکنـــــی!!!
بگــــــــذار زخــــمـــــی شونـــــد پاهـــــایـــــمـــــــ ... ؛
مـــــن بهـــــــــانــــه ای میــــــخواهمـــــــ بــــــرای نــــرفـــتـــــن...؛ حـــــالا کــــــه تــــــو راهمـــــــ را ســـــد نمیـــــکنـــــی!!!
طبقه بندی: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زهر نوشته ،
نظرات 34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
...
تاریخ : سه شنبه 4 آذر 1393 | 11:21 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
اشـــتباهــم مــرگبار بــود . . . !!!
ازبهشــــت ِ تنهایـی ِ خـــــــودم گریختــــــم
و بــه جهـــنم تـــو
پناه آوردم . . . !
ازبهشــــت ِ تنهایـی ِ خـــــــودم گریختــــــم
و بــه جهـــنم تـــو
پناه آوردم . . . !
زهر نوشته ،
نظرات 17
...
تاریخ : دوشنبه 3 آذر 1393 | 11:20 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
با تمام غــــرور پسرانه ام مینویسم:
گاهی دلـــــم برای صدای دخترانه ات،
"عزیزم" گفتـــــن هایت
تنگــــــ میشود...!!!
گاهی دلـــــم برای صدای دخترانه ات،
"عزیزم" گفتـــــن هایت
تنگــــــ میشود...!!!
دلتنگی های من ،
نظرات 10
...
تاریخ : شنبه 10 آبان 1393 | 12:16 ق.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
[b]اینجا جای عجیبی ستــ[/b]
[b]هر روزم به روزمرگی بر پشت این میز های کوچک می گذرد[/b]
[b]آنقدر آنها را کوچک ساخته اند که[/b]
زانوهایم به زانوهایت می چسبد
زانوهایم به زانوهایت می چسبد
[b]اما آن کافه چی نمی داند که[/b]
هر چند میزهایش کوچک باشد و تو به من نزدیک تر
هر چند میزهایش کوچک باشد و تو به من نزدیک تر
[b]دل ها که دور باشد[/b]
حتی اگر هم نفسش باشی و هم نفست نباشد
حتی اگر هم نفسش باشی و هم نفست نباشد
[b]باز هم غریبه ای[/b]
[b]حتی در این نزدیکــــی...[/b]
زهر نوشته ،
نظرات 29
...
تاریخ : چهارشنبه 30 مهر 1393 | 12:51 ق.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
تمام شهوت لبانم را
میان انگشتانم گذاشته ام
تا بوسه بارانت کنند واژه ها...!!!
ایرج تمجیدی
میان انگشتانم گذاشته ام
تا بوسه بارانت کنند واژه ها...!!!
ایرج تمجیدی
دلتنگی های من ،
نظرات 21
...
تاریخ : دوشنبه 21 مهر 1393 | 09:43 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
چه حس خوبیه وقتی
دستاشو قفل میکنه توو دستاتو ، میگه
تا آخرش کنارتم ... نبینم غصه ی چیزی رو بخوری...
دلتنگی های من ،
نظرات 13
...
تاریخ : یکشنبه 13 مهر 1393 | 08:33 ق.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
عـشـق هـمـیـن اسـت کـه بـخـواهـی . . !
چـه سـه چـرخـه ی کـوچـکـی را
چـه هـکـتـارهـا زمـیـن
چـه زنـی را
چـه مـردی را . . !
عـشـق کـم و زیـاد نـدارد،
عـشـق
یـعـنـی هـر چـیـزی کـه
بـا "هـمـه ات" بـخـواهـی . . .
چـه سـه چـرخـه ی کـوچـکـی را
چـه هـکـتـارهـا زمـیـن
چـه زنـی را
چـه مـردی را . . !
عـشـق کـم و زیـاد نـدارد،
عـشـق
یـعـنـی هـر چـیـزی کـه
بـا "هـمـه ات" بـخـواهـی . . .
دلتنگی های من ،
نظرات 23
...
تاریخ : یکشنبه 6 مهر 1393 | 03:15 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
ایـــלּ روُزـهـــــآ
פـآلــ وُ ـهَوآے בِلَمـْ مِثــْلـِ قـآصِـבَڪیستــْـ
ڪـِـﮧْ نـَﮧْ פـَتـّے بـﮧْ بــــآבْ ! نَــﮧْ פـَتـّے بـﮧْ نَـسیـــمْـ
بـﮧْ یـڪْ فــوُتـــْـ هَـمـْـ בِلــْפֿــوُشـْـ اَستـــْ
بُگـْבֿآریـבْ بـــِـرَوَבْ...!!!
פـآلــ وُ ـهَوآے בِلَمـْ مِثــْلـِ قـآصِـבَڪیستــْـ
ڪـِـﮧْ نـَﮧْ פـَتـّے بـﮧْ بــــآבْ ! نَــﮧْ פـَتـّے بـﮧْ نَـسیـــمْـ
بـﮧْ یـڪْ فــوُتـــْـ هَـمـْـ בِلــْפֿــوُشـْـ اَستـــْ
بُگـْבֿآریـבْ بـــِـرَوَבْ...!!!
زهر نوشته ،
نظرات 11
...
تاریخ : یکشنبه 6 مهر 1393 | 12:34 ق.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
خوشــــــــــبختی داشتن کســـــی است
که بیشـــتر از خـــودش
تــ ــ ــ ــ ــو را بــخواهد
و
بیشـــتر از تــ ـ ـ ـ ـــو
هیـــــ♥ــــــچ نخواهد
و
تــــــ♥ــــو ...
برایش تـــ ــ ــ ــمام زندگی باشی ...
داستانک و دلنوشته ،
نظرات 3
...
تاریخ : جمعه 28 شهریور 1393 | 10:42 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
ببین...!!
برو.....خب؟
من که نمیگم وایسا....
من که نمیگم مال من شو......
''فقط جواب یه سؤالمو بده بعد برو''!!
اون روزای اول گوشیت دست کی بود؟؟؟!!!
آخه خیلی قشنگ می نوشت.....
برو گوشیتو بده به همون آدم....
من فقط اونو می خوااااام......‼‼
زهر نوشته ،
نظرات 14
...
تاریخ : چهارشنبه 1 مرداد 1393 | 10:17 ق.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
تمـــام صفحـه هــای کاغــذ را از پـیـش رویــم بــردار
حـالــم بـه هـم مـی خــورد از ایــن همــه دروغ
کــه بـا ایــن واژه هـــا مــی ســازم
مــن از تمـــام دار دنیــا
تنهــا دلــم مـی خـواهـد بـا تــو در شبــی مهتــابــی
بـــه قــرص مــاه نگـاه کنـــم و
بــا چشــم هـای خیــس بــه تـــو بفـهـمــانــم
چقــدر تصـویــر تــوی زنــدگیــم دیــده ام
کــه بـــی تـــو
هیــــچ کـــدام
لـذتـــی بـرایـــم نـداشتـنـد. . .
دلتنگی های من ،
نظرات 52
..
تاریخ : دوشنبه 30 تیر 1393 | 10:06 ق.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
آن روزها که با تو بودن برایم آرزو بود تمام شد !
امروز باتو بودن یا نبودن فرقی ندارد...
سیگار باشد و خیابان ...
من میروم تا دود کنم هستی ام را ....!!
زهر نوشته ،
نظرات 19
...
تاریخ : یکشنبه 29 تیر 1393 | 12:39 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
سفر را دوست دارم ...
اما آنگاه که هم قدم تو باشم
سوی جنگلهای مه گرفته ...
کنار دریای آرامش لحظه های با تو بودن
نم نم باران
و حریق آتشی که ما ساخته ایم از هیزم های خشک
بوی خاک
و صدای گیتار من...
و صدای دوست داشتنی تو
که برایم میخوانی باز
ای الهه ی ناز !.!.!
زهر نوشته ،
نظرات 2
...
تاریخ : جمعه 27 تیر 1393 | 02:56 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
حـــتـــــــی دیــــگر نمیـــخواهـــــم آرزویــت باشــم
آرزو مــــیـــــکـنــم
او آرزوی تـــو باشــــــــــد
و آرزوی او
دیــگـــــــــــــری
زهر نوشته ،
نظرات 5
...
تاریخ : پنجشنبه 26 تیر 1393 | 05:36 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
این روزها ...
همه چیز مرا پــــرت میکند
به تمام لحظاتی که در کنار تـــــو گذشت ...
زهر نوشته ،
نظرات 7
...
تاریخ : سه شنبه 24 تیر 1393 | 09:19 ق.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
عــــــاقبت یک جـــایـــی ...
یک وقتــــــی ...
به قـــول شازده کوچــــولو:
دلـت اهلــی یک نفــر می شـــود ...!!!
یک وقتــــــی ...
به قـــول شازده کوچــــولو:
دلـت اهلــی یک نفــر می شـــود ...!!!
زهر نوشته ،
نظرات 19
...
تاریخ : سه شنبه 24 تیر 1393 | 09:18 ق.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
به تهیدستی ام نگاه نکن
مگو هیچ نداری
ببین….
“تـــــو را دارم”...!!!
مگو هیچ نداری
ببین….
“تـــــو را دارم”...!!!
زهر نوشته ،
نظرات 1
...
تاریخ : جمعه 20 تیر 1393 | 01:51 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
امروز خاطراتت را سوزاندم !
اما بوی خوش هیزمش بیقرارم کرد ... !!!
اما بوی خوش هیزمش بیقرارم کرد ... !!!
زهر نوشته ،
نظرات 11
...
تاریخ : جمعه 20 تیر 1393 | 01:50 ب.ظ | نویسنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lovelyscorpion
امــروز
یادمــ افتــاد
دفتــر خاطراتـــے که خیلـــے وقتــ استــ
چیزــےدر آن ننوشته امــ
بــا خودمــ میگویمــ :
" فکرشــ را بکن یک روز میمیرــے او میمانــدو ایـن دفتــر "
دلمــ میســوزد براے تــو
که میشکنــے روزــےکه مـن نیستمــ
تــو ایـن دفتــر را میخوانــے
خــرد میشوے
وقتــے میفهمــے