18-02-2015، 20:02
مواد لازم خمیر کیک :
کراکر سبوس دار گندم
سه فنجان
کره آب شده
نصف فنجان
سه فنجان
کره آب شده
نصف فنجان
طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .
مواد داخل کیک :
پنیر خامه ای
800 گرم
شکر
یک فنجان
وانیل
یک قاشق چای خوری
تخم مرغ
4 عدد
آرد
یک چهارم فنجان
دارچین
3 قاشق چای خوری
آب سیب
یک چهارم فنجان
سیب پوست کنده
14 برش
800 گرم
شکر
یک فنجان
وانیل
یک قاشق چای خوری
تخم مرغ
4 عدد
آرد
یک چهارم فنجان
دارچین
3 قاشق چای خوری
آب سیب
یک چهارم فنجان
سیب پوست کنده
14 برش
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید