01-02-2015، 13:22
رییس پلیس فتای استان فارس از دستگیری فردی که در شبکههای اجتماعی به عنوان مشاور تجارت و تاجر اقدام به کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
به گزارش ایسنا، سرهنگ سید موسی حسینی در این باره گفت: چندی پیش زنی با مراجعه به مأموران این پلیس مدعی شد توسط یکی از دوستانم با گروههایی در شبکه های اجتماعی وایبر و واتس اپ با عنوان تجارت عضو شده و با مدیر این گروه که خود را تاجری موفق و مشاور تجارت معرفی کرده بود، آشنا شدم.
[color][font][/font][/color]
[/font][/color]
وی افزود: شاکی در ادامه اظهارات خود چنین بیان کرد که با وعدههای اغواء کننده این فرد مبنی بر مشارکت در واردات و صادرات مقرر شد مبلغ 90 میلیون ریال به حساب وی واریز کنم و پس از واریز کردن 20 میلیون ریال، از طریق تعدادی از اعضای گروه تجارت متوجه شدم او کلاهبردار است و به همین طریق تعدادی از اعضای گروه را فریب داده است.
[/font][/color]
رییس پلیس فتای استان فارس با بیان اینکه بعد از واریز مبلغ به حساب متهم او دیگر به شماره تماسهای شاکی پاسخ نداده است افزود: مأموران و کارشناسان پلیس فتا پس از بررسیهای تخصصی و اقدامات فنی، موفق به شناسایی متهم شدند.
[/font][/color]
وی با بیان اینکه متهم با ساختن گروههایی در نرم افزارهای واتس اپ و وایبر با عنوان تجارت خود را تاجری موفق در امر واردات و صادرات معرفی و با ارائه مشاورههای علمی، تخصصی و در اختیار گذاشتن اطلاعات علم روز تجارت، اعضای گروه را رهبری کرده بود، گفت: متهم بعد از اثرگذاری بر اعضای گروه و پیدا کردن قربانی خود پیشنهاد همکاری را به او داده و با صحبتهای جذاب و وعدههای اغواکننده در مورد تجارت و سوددهی، وی را ترغیب به همکاری کرده و درخواست واریز مبلغ مورد نظر یا تحویل گرفتن جنس خواسته شده را کرده بود.
[/font][/color]
حسینی با بیان اینکه در همین بین تعداد زیادی از اعضای این گروهها با ترفندهای مختلف فریب خورده و متضرر شده بودند، گفت: متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده راهی مراجعه قضایی شد.
[/font][/color]
رییس پلیس فتا استان فارس به شهروندان هشدار داد: ارائه اطلاعات تخصصی و کامل از جانب برخی اشخاص و گروهها در شبکه های اجتماعی و یا سایتهای اینترنتی دلیل بر اعتبار آنها نیست و در برقراری ارتباط با افراد ناشناس و غریبهها در فضای مجازی باید مواظب بود تا از این جانب آسیبی آنها را تهدید نکند.