24-01-2015، 18:36
لواشک رو به همین روش با انواع میوه های ترش می تونید درست کنید من این جا از زرشک و زرد آلو و آلو سیاه استفاده کردم.
زرشک خیس کرده آلو و زرد آلو +_نمک و یه سر قاشق شکر رو با چند قاشق آب بجوشانید (آب به اندازه ای که تا وقتی میوه ها آب می ندازن کف ظرف نسوزه)تا وقتی کاملا نرم بشه صبر کنید خنک شود و روی یک صافی مواد را قرار دهید و با یک گوشت کوب بکوبید تا کاملا یک دست بشه و پوست و هسته های آن جدا شود.بعد از اینکه به شکل پوره در آمد روی شعله گاز قرار دهید تا غلیظ شود.کف یه دیس را کمی چرب کنید یا اگر تمایل داشتید روی یک لایه پلاستیک به ضخامت مورد نظر پهن کنید و در معرض هوا قرار دهید تا خشک شود.
در صورتی که از آلو سیاه استفاده کنید رنگ لواشک به این شکل خوش رنگ می شود و نیازی نیست از رنگ غذا استفاده کنید.
زرشک خیس کرده آلو و زرد آلو +_نمک و یه سر قاشق شکر رو با چند قاشق آب بجوشانید (آب به اندازه ای که تا وقتی میوه ها آب می ندازن کف ظرف نسوزه)تا وقتی کاملا نرم بشه صبر کنید خنک شود و روی یک صافی مواد را قرار دهید و با یک گوشت کوب بکوبید تا کاملا یک دست بشه و پوست و هسته های آن جدا شود.بعد از اینکه به شکل پوره در آمد روی شعله گاز قرار دهید تا غلیظ شود.کف یه دیس را کمی چرب کنید یا اگر تمایل داشتید روی یک لایه پلاستیک به ضخامت مورد نظر پهن کنید و در معرض هوا قرار دهید تا خشک شود.
در صورتی که از آلو سیاه استفاده کنید رنگ لواشک به این شکل خوش رنگ می شود و نیازی نیست از رنگ غذا استفاده کنید.