24-01-2015، 18:31
اگر دوست دارین چای رو با طعم های مختلف بنوشید من پیشنهاد می کنم به جای خریدن چای های طعم دار به این روش رو امتحان کنید.
چای خشک بدون طعم رو دم کنید به ازای هر 1 لیتر چایی 2 تا سر شاخه نعنا تازه رو در اول دم، توی قوری یا فلاکس چای بندازید.توجه کنید مقدارش اگر زیاد بشه طعم چای تلخ می شه و حتما از نعنای تازه استفاده کنید اگر خواستید از پونه استفاده کنید خیلی کم به اندازه دو تا برگ فقط کافیه .#از گل محمدی برای ساختن چای با طعم گلاب می تونید استفاده کنید .به ازی 1 لیتر نصف گل برگ های یک گل کافیه .در صورتی که در دسترس ندارید گل تازه از نصف استکان گلاب استفاده کنید .
##از برش های پرتقال با پوست می تونید چای با طعم پرتقال درست کنید .نسبت اون بنا به سلیقه خودتونه تنها نکتش اینه که برش ها نازک باشه