20-01-2015، 15:17
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنوردگفت: مصرف مداوم نمک تصفیه نشده سبب کاهش جذب آهن در بدن میشود.
شهلا جودت در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسانشمالی، اظهار کرد: مصرف نمک تصفیه نشده به دلیل داشتن ناخالصی فراوان به افرادی که دارای بیماریهای گوارشی، کلیوی و کبدی هستند، به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
وی افزود: مصرف مداوم نمک تصفیه نشده در افراد سالم نیز به بروز ناراحتیهای گوارشی و کلیوی منجر میشود.
جودت افزود: نمک باید به مقدار بسیار کم مصرف شود و از نوع تصفیه شده ید دار باشد.
وی تاکید کرد: به تاریخ مصرف نمک و وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت بر روی بسته بندی دقت کنید.
شهلا جودت در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسانشمالی، اظهار کرد: مصرف نمک تصفیه نشده به دلیل داشتن ناخالصی فراوان به افرادی که دارای بیماریهای گوارشی، کلیوی و کبدی هستند، به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
وی افزود: مصرف مداوم نمک تصفیه نشده در افراد سالم نیز به بروز ناراحتیهای گوارشی و کلیوی منجر میشود.
جودت افزود: نمک باید به مقدار بسیار کم مصرف شود و از نوع تصفیه شده ید دار باشد.
وی تاکید کرد: به تاریخ مصرف نمک و وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت بر روی بسته بندی دقت کنید.