امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش تهیه ساندویچ مغذی برای دانش آموزان

#1
آموزش تهیه ساندویچ مغذی برای دانش آموزان

آموزش تهیه ساندویچ مغذی برای دانش آموزان 1


میدونید که فرزند شما برای فهم بهتر دروس در مدرسه حتما باید تغذیه مناسبی داشته باشه، ما در این بخش قصد داریم روش تهیه یک ساندویچ مقوی رو به شما آموزش بدبد تا برای داخل کیف فرزندتون آماده کنید، با ما همراه باشید:





مواد مورد نیاز (براى هشت ساندويچ كوچك) :

۴۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده

سه چهارم پيمانه مغز نان سفيد

يك چهارم پيمانه ترشى ميوه

سه حبه سير كوبيده

سه تا چهار عدد لواش نرم و تازه

روغن مايع براى سرخ كردن

يك دوم پيمانه پنير خامه اى

يك دوم پيمانه پيازچه خرد شده

يك عدد گوجه فرنگى، ريز خرد شده

دو قاشق سوپخورى آب ليمو

نمك و فلفل بنا به ذائقه



نحوه تهیه:

گوشت مرغ چرخ شده، مغز نان سفيد، ترشى ميوه، سير و كمى نمك و فلفل را در دستگاه غذاساز بريزيد و چند دقيقه روشن كنيد تا خوب مخلوط شوند. اين مخلوط را به هشت قسمت مساوى تقسيم كنيد و هريك را با دست به صورت يك سوسيس به بلندى ۱۲ سانتى متر درآوريد.



در يك تابه نچسب كمى روغن مايع بريزيد و سوسيس هايى را كه آماده كرده ايد در روغن مايع با حرارت متوسط سرخ كنيد به طورى كه سوسيس ها از همه طرف طلايى شوند. از زيادكردن شعله گاز خوددارى كنيد چون سطح روى سوسيس ها زود برشته مى شوند اما مغزپخت نمى شوند. آنها را چند دقيقه در يك صافى قرار دهيد تا روغن اضافى مربوط به سرخ كردن سوسيس ها گرفته شود. در اين فاصله هشت دايره به قطر حدود ۲۰ سانتى متر از نان لواش ببريد. پنير خامه اى را با پيازچه خرد شده مخلوط كنيد و از اين مخلوط مقدار كمى روى هر يك از نان ها بماليد.



گوجه فرنگى و پياز خرد شده را با هم مخلوط كنيد و آب ليمو را اضافه كنيد. مقدارى از اين مخلوط را روى هريك از نان ها بريزيد و يك عدد سوسيس را روى هركدام گذاشته نان را به صورت يك ساندويچ لوله كنيد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان