01-12-2014، 22:04
مواد مورد نیاز مناسب برای 4 نفر:
نان پیتا: 12 عدد
سیر: 3 حبه
سس سالسا: نصف پیمانه
گشنیز خردشده: یک قاشق غذاخوری
میگوی خرد شده: 360 گرم
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
نان پیتا: 12 عدد
سیر: 3 حبه
سس سالسا: نصف پیمانه
گشنیز خردشده: یک قاشق غذاخوری
میگوی خرد شده: 360 گرم
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
نکته: تاکوی نوعی غذای محبوب مکزیکی است که با نان مخصوص تهیه میشود. بسته های نان تاکو در بسیاری از سوپرها موجود است. اگر دسترسی پیدا نکردید، میتوانید از خمیر پیراشکی ورقه ای استفاده کنید.
دستور تهیه:
2 قاشق غذاخوری روغن در یک تابۀ مناسب بریزید، آن را روی حرارت بگذارید و سیرهای خرد شده را در آن سرخ کنید.
سس سالسا، گشنیز و میگوها را نیز در آن بریزید و مواد را سرخ کنید. آن ها را با نمک و فلفل مزهدار کنید و کنار بگذارید.
نانهای پیتا را باز کنید و داخل آن ها را از مخلوط مواد پر کنید. آن ها را با یک خلال دندان ببندید و در روغن سرخ کنید تا نانها کمی طلائی رنگ شود. سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس سرو کنید.