28-11-2014، 13:44
دستور پخت دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی
مواد لازم :
سیب زمینی یک کیلوگرم
سینه یا فیله مرغ ۲۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز داغ نصف پیمانه
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
جعفری خرد شده ۴/۱ پیمانه
تخم مرغ سه عدد
نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینیها را پخته، پوست کنده و رنده میکنیم. یک عدد تخممرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیبزمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار میگذاریم.
سینه مرغ را نگینی خرد نموده و به همراه پیازداغ تفت میدهیم تا بپزد، سپس قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن افزوده و تفت میدهیم. فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی را نیز به مواد افزوده، کاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفری را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
از مخلوط سیبزمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن میگذاریم، کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و دلمه را جمع میکنیم تا مواد میانی مشخص نباشد. حالا دلمهها را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده، دو عدد تخممرغ را با چنگال زده، دلمهها را در تخممرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم.
مواد لازم :
سیب زمینی یک کیلوگرم
سینه یا فیله مرغ ۲۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز داغ نصف پیمانه
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
جعفری خرد شده ۴/۱ پیمانه
تخم مرغ سه عدد
نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینیها را پخته، پوست کنده و رنده میکنیم. یک عدد تخممرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیبزمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار میگذاریم.
سینه مرغ را نگینی خرد نموده و به همراه پیازداغ تفت میدهیم تا بپزد، سپس قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن افزوده و تفت میدهیم. فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی را نیز به مواد افزوده، کاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفری را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
از مخلوط سیبزمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن میگذاریم، کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و دلمه را جمع میکنیم تا مواد میانی مشخص نباشد. حالا دلمهها را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده، دو عدد تخممرغ را با چنگال زده، دلمهها را در تخممرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم.