27-11-2014، 12:33
زلاتان ابراهیموویچ ستاره جنجالی پاریس سنت ژرمن یازده بازیکن برتر تاریخ فوتبال جهان را انتخاب کرد. این ستاره سوئدی برای هر یک از این بازیکنان هم لقبی انتخاب کرد و لقب خدای فوتبال را برای خود برگزید.در این فهرست زلاتان نامی از ستاره های چون رونالدو و زیدان و مارادونا به چشم نمی آید.
کاپیتان تیم ملی فوتبال سوئد و پاری سن ژرمن سخنان خود را اینگونه آغاز کرد: من زلاتان ابراهیموویچ هستم.
دوست دارم یازده بازیکن برتر تاریخ فوتبال جهان را برای شما معرفی کنم:
دروازبان: بوفون را انتخاب می کنم و لقب او دیوار است.
بال راست: لیلیان توران مدافع سابق تیم ملی فوتبال فرانسه را برمی گزینم و لقب حیوان را برای او انتخاب می کنم.
قلب خط دفاع: تیاگو سیلوا با لقب کامل و بی نقص و فابیو کاناوارو با لقب پیتبول (اسم یکی از قوی ترین و درنده ترین سگ ها)
بال چپ: مکسول با لقب بااستعداد.
هافبک ها: آندرس اینیستا با لقب جادوگر، پاتریک ویرا با لقب رهبر،پاول ندود با لقب ماشین و ژاوی هرناندس با لقب تمام عیار و کامل.
خط حمله: زلاتان ابراهیموویچ با لقب خدای فوتبال جهان و لیونل مسی با لقب نابغه.
این بازیکن سوئدی الان در تیم پاری سن ژرمن فرانسه بازی می کند و در ۹۴ بازی که برای این تیم به میدان رفته ۸۳ گل به ثمر رسانده است. او از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ هم برای بارسلونا بازی کرد و در ۴۶ دیدار توانست ۲۲ گل به ثمر رساند. این ستاره سوئدی در سه تیم سرشناس ایتالیایی به نام های یوونتوس،اینتر و میلان هم بازی کرده است که در هر سه آنها بازیهای خوبی را به نمایش گذاشته است.