16-11-2014، 17:46
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت
• زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد 6 نفر:
یک پیمانه
شیره افرا
3 قاشق غذاخوری
پودر خردل
1.5 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده
یک قاشق غذاخوری
کدوحلوایی خرد شده
600 گرم
روغن
به میزان لازم
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون
1/3 پیمانه
کاهو یا کلم
6 پیمانه
کاسنی قرمز کوچک
یک عدد
پسته
نصف پیمانه
بز خرد شده
85 گرم پنیر
طرز تهیه سالاد کدوحلوایی:
1. برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.
2. برشهای کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزهدار شوند.
3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.
5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.
6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پستهها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقیمانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.