10-11-2014، 19:54
سوشا مکانی در حالی که پس از بازی با گسترش به خاطر دریافت گل هجمه زیادی به او شده بود، به تیم ملی دعوت شد و همین موضوع برای منتقدانش تعجب بر انگیز بود. سوشا که قصد ندارد در خصوص مسایل پرسپولیس صحبت کند تا آرامش تیمش برگردد،سعی کرد از عملکردش دفاع کند: اصلا به یکسری که در مورد مسایل تخصصی که علمی از آن ندارند و نظر می دهند کاری ندارم،همانطور که من درباره پزشکی یا کارهای عمرانی نمی توانم نظر بدهم، یکسری افراد هم این حق را ندارند در مورد دروازه بانی من نظر بدهند.
دروازه بان پرسپولیس در اره دعوتش به تیم ملی هم گفت: همانطور که قبلا دعوت نشدم و اعتراضی نداشتم، حالا هم بنا به سلیقه سرمربی تیم ملی دعوت شدم. عیار فنی بازیکنان دست سرمربی تیم ملی است و با یک بازی نظر سرمربی تیم ملی تغییر نمی کند. در حال حاضر هم وظیفه من تمرین کردن است و مانند یک سرباز در اختیار تیم ملی هستم. اگر تشخیص دادند که من بازی می کنم و در غیر این صورت وظیفه من فقط تمرین کردن است تا نظر سرمربی تیم ملی را جلب کنم.
مکانی در مورد اینکه به نظر می رسد دعوت به تیم ملی در این شرایط یک شوک روحی مناسب برایش باشد، گفت: من در فوتبال بالا پایین زیاد دیده ام اما مسایلی که در پرسپولیس امسال دیدم در زندگی ام ندیده بودم. متاسفانه یکسری افراد دارند تیم محبوب خودشان، پرسپولیس را تخریب می کنند؛ آن هم با زدن افراد. من همیشه سعی کرده ام بهترین عملکرد را در زمین داشته باشم اما بهترین گلرهای دنیا هم نمی توانند بگویند ما اشتباه نمیکنیم .حالا هم معتقدم در پایان فصل باید عملکرد افراد را بررسی کرد نه با یک یا دو بازی.
مکانی در ادامه افزود: برای من نظر چهار نفر در فضای مجازی که سرگرمی شان فحش دادن است مهم نیستند و با این کارها مطمئن باشند من میدان را خالی نمی کنم و تا آخرین روزی که پرسپولیس به من احتیاج داشته باشد، در این تیم خواهم ماند. برای من نظر کادر فنی مهم است و جوابگو کس دیگری هم نیستم.
ملی پوش پرسپولیس صحبت هایش را اینگونه ادامه داد: بیکار نیستم جواب هر اطهار نظر بیهوده و باطلی را بدهم. مهم نیست درباره من چه می گویند. وظیفه من این است تلاش کنم تا ناجی تیمم باشم. روزی که دروازه بان شدم صابون این مسایل را به تنم مالیدم.چون در پست دروازه بانی خوب باشید می گویند وظیفه اش است اما وقتی گل بد می خورید هر کسی درباره شما نظر می دهد.
سوشا با اینکه قصد نداشت مصاحبه اش به حاشیه کشیده شود در جواب این سوال که درخشان گفته عملکرد مکانی به آی کیو او مربوط می شود با مکثی کوتاه جواب داد: سرمربی تیم صاحب نظر است و وظیفه اش است از ما انتقاد کند؛ درخشان اگر توی گوش من هم بزند من سرم را بالا نمی گیرم و اگر حرفی زده از سر دلسوزی بوده، همه باید دست به دست هم بدهیم تا پرسپولیس به موفقیت برسد تا هر کسی به خودش اجازه ندهد در مورد ما نظر بدهد.
سوشا مکانی همچنین در واکنش به مصاحبه نیلسون مبنی بر اینکه اگر او در اینستاگرام خداحافظی کرده بود اعدامش می کردند گفت: من هیچ زمان درباره هم پستی ام صحبت نمی کنم و در مصاحبه قبلی ام با یکی از روزنامه ها نگفته بودم یا جای من است یا نیلسون بلکه گفته بودم هرکدام مان برویم دیگری با تمرکز بیشتری کارش را دنبال می کند. حالا هم اگر نیلسون چنین حرفی زده اشکالی ندارد چون بزرگ تر از من هست جوابش را نمی دهم. من نمی توانم همه را مثل خودم کنم و هر کسی یک شخصیتی دارد یکی منطقی صحبت می کند و دیگری احساسی.
سوشا در پایان با این جمله خداحافظی کرد: تا بعد از دربی سکوت می کنم تا ببینیم شرایط چه می شود و اگر عمری باقی ماند به وقتش خیلی مسایل را بازگو خواهم کرد تا مردم بدانند در پرسپولیس چه خبر است!