10-11-2014، 16:41
مواد لازم پلو پاکستانی:
برنج 5 پیمانه
نخود فرنگی
250 گرم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
پیاز
2 عدد
سیر
2 حبه
هل
5 عدد
هویج
2 عدد
گل کلم
100 گرم
دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن
به میزان لازم
طرز تهیه پلو پاکستانی:
مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیازها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
گل کلم را خرد و همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
سپس برنج را آبکش کنید.
در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید. بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
بعد از 25 دقیقه پلو آماده شده را در دیس بکشید و با ترشی تند از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
منبع : jamejamonline.ir