02-11-2014، 15:04
[rtl]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/rtl]
[/rtl]
[rtl]خداوند متعال میفرمايد: ﴿فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُواْ لِي وَلاَ تَكْفُرُونِ﴾دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[1] .[/rtl]
[1] .[/rtl]
[rtl](مرا ياد كنيد تا من نيز شما را ياد كنم، و از من سپاسگذارى كنيد و ناسپاسى مرا نكنيد).[/rtl]
[rtl]﴿يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْراً كَثِيراً﴾دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[2] .[/rtl]
[2] .[/rtl]
[rtl](اى مؤمنان! خداى را بسيار ياد كنيد).[/rtl]
[rtl]﴿وَالذَّاكِرِينَ اللَّهَ كَثِيراً وَالذَّاكِرَاتِ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُم مَّغْفِرَةً وَأَجْراً عَظِيماً﴾دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[3] .[/rtl]
[3] .[/rtl]
[rtl](مردان و زنانى كه خدا را بسيار ياد میكنند، خداوند براى آنها آمرزش و پاداش بزرگى فراهم ساخته است).[/rtl]
[rtl]﴿وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَدُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ وَلاَ تَكُن مِّنَ الْغَافِلِينَ﴾دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[4] .[/rtl]
[4] .[/rtl]
[rtl]پروردگارت را در دل خود، با فروتنى، هراس، آهسته و آرام، صبحگاهان و شامگاهان ياد كن و از زمره ى غافلان مباش).[/rtl]
[rtl]رسول الله –صلى الله عليه وسلم- میفرمايد: ((مَثَلُ الَّذي يَذْكُرُ رَبَّهُ وَالَّذي لاَ يَذْكُرُ رَبَّهُ مَثَلُ الحَيِّ وَالَميِّتِ))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[5] .[/rtl]
[5] .[/rtl]
[rtl](مثال كسى كه پروردگارش را ياد میكند و كسى كه پروردگارش را ياد نمیكند، مانند زنده و مرده است).[/rtl]
[rtl]و آنحضرت –صلى الله عليه وسلم- فرمودند: ((أَلاَ أُنَبِّئُكُمْ بِخَيْرِ أَعْمَالِكُمْ، وَأَزْكَاهَا عِنْدَ مَلِيكِكُمْ، وَأَرْفَعِهَا فِي دَرَجَاتِكُمْ، وَخَيْرٍ لَكُمْ مِنْ إِنْفَاقِ الذَّهَبِ وَالْوَرِقِ، وَخَيْرٍ لَكُمْ مِنْ أَنْ تَلْقَوْا عَدُوَّكُمْ فَتَضْرِبُوا أَعْنَاقَهُمْ وَيَضْرِبُوا أَعْنَاقَكُمْ؟ قَالُوا بَلَى. قَالَ: ذِكْرُ اللهِ تَعَالَى))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[6] .[/rtl]
[6] .[/rtl]
[rtl](آيا شما را از بهترين اعمال با خبر نگردانم كه نزد پروردگارتان پاكيزهتر است و بيش از هر چيز باعث بالا رفتن درجات شماست و براى شما از بخشش طلا و جواهرات نيز بهتر است، حتى از اين هم بهتر است كه با دشمنان روبرو شويد و گردن آنها را بزنيد و آنها گردن شما را بزنند؟) اصحاب گفتند: بلى پيامبر –صلى الله عليه وسلم-، فرمود: ياد الله تعالى).[/rtl]
[rtl]و آنحضرت –صلى الله عليه وسلم- فرمودند: ((يَقُولُ اللهُ تَعَالَى: أَنَا عِنْدَ ظَنِّ عَبْدِي بِي، وَأَنَا مَعَهُ إِذَا ذَكَرَنِي، فَإِنْ ذَكَرَنِي فِي نَفْسِهِ ذَكَرْتُهُ فِي نَفْسِي، وَإِنْ ذَكَرَنِي فِي مَلأٍ ذَكَرْتُهُ فِي مَلأٍ خَيْرٍ مِنْهُمْ، وَإِنْ تَقَرَّبَ إِلَىَّ شِبْرَاً تَقَرَّبْتُ إِلَيْهِ ذِرَاعَاً، وَإِنْ تَقَرَّبَ إِلَيَّ ذِرَاعَاً تَقَرَّبْتُ إِلَيْهِ بَاعَاً، وَإِنْ أَتَانِي يَمْشِي أَتَيْتُهُ هَرْوَلَةً))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[7] .[/rtl]
[7] .[/rtl]
[rtl](خداوند [در حديث قدسى] میفرمايد: من نزد گمان بندهام هستم و هنگامیكه او مرا ياد نمايد من همراه او هستم، اگر مرا در خلت ياد كند من او را در خلوت ياد میكنم، و اگر مرا در مجلسى ياد كند، من او را در مجلسى بهتر از آن ياد میكنم، و اگر به سوى من به اندازهى وجبى تقرّب جويد، من به سوى او به اندازهى ذراعى [بازويى] تقرّب مى جويم، و اگر به اندازهى ذراعى به سوى من تقرّب جويد من به او به اندازهى باعى [دو بازوى انسان] نزديك میشوم. و اگر پياده به سوى من بيايد، من با شتابان به سوى او مىآيم).[/rtl]
[rtl]از عبدالله بن بُسْرٍ –رضي الله عنه- روايت شده كه مردى گفت: يا رسول الله! امور اسلام زياد هستند، به من چيزى ياد دهيد كه به آن تمسك جويد، پيامبر –صلى الله عليه وسلم- فرمودند: ((لاَ يَزَالُ لِسَانُكَ رَطْباً مِنْ ذِكْرِ اللهِ))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[8] . (پيوسته زبانت با ياد خدا تَر باشد).[/rtl]
[8] . (پيوسته زبانت با ياد خدا تَر باشد).[/rtl]
[rtl]و نيز آنحضرت –صلى الله عليه وسلم- فرمودند: ((مَنْ قَرَأَ حَرْفَاً مِنْ كِتَابِ اللهِ فَلَهُ بِهِ حَسَنَةٌ، وَالْحَسَنَةُ بِعَشْرِ أَمْثَالِهَا، لاَ أَقُولُ: ﴿الم﴾ حَرْفٌ ؛ وَلَكِنْ: أَلِفٌ حَرْفٌ، وَلاَمٌ حَرْفٌ، وَمِيمٌ حَرْفٌ))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[9] .[/rtl]
[9] .[/rtl]
[rtl](هركس يك حرف از قرآن بخواند، يك نيكى برايش نوشته میشود، و هر نيكى، ده برابر میشود، من نمیگويم: ﴿الم﴾ يك حرف است، بلكه: ألف يك حرف، لام يك حرف، و ميم يك حرف است).[/rtl]
[rtl]عقبه بن عامر –رضي الله عنه- میگويد: در صُفَّه بوديم كه رسول الله –صلى الله عليه وسلم- بيرون آمد و فرمود: ((أَيُّكُمْ يُحِبُ أَنْ يَغْدُوَ كُلَّ يَوْمٍ إِلَى بُطْحَانَ أَوْ إِلَى العَقِيْقِ فَيَأْتِيَ مِنْهُ بِنَاقَتَيْنِ كَوْمَاوَيْنِ فِي غَيْرِ إِثْمٍ وَلاَ قَطِيْعَةِ رَحِمٍ؟)).[/rtl]
[rtl]كدام يك از شما دوست دارد كه هر روز صبح، به بُطْحَان يا عقيق برود و با دو شتر بار برگردد بدون اين كه گناهى يا قطع صله ى رحمى انجام داده باشد؟)[/rtl]
[rtl]گفتيم: يا رسول الله ما دوست داريم، فرمود: ((أَفَلاَ يَغْدُو أَحَدُكُمْ إِلَى المَسْجِدِ فَيَعْلَمَ، أَوْ يَقْرَأَ آيَتَيْنِ مِنْ كِتَابِ اللهِ عَزَّ وَجَلَّ خَيْرٌ لَهُ مِنْ نَاقَتَيْنِ، وَثَلاَثٌ خَيْرٌ لَهُ مِنْ ثَلاَثٍ، وَأَرْبَعٌ خَيْرٌ لَهُ مِنْ أَرْبَعٍ، وَمِنْ أَعْدَادِهِنَّ مِنَ الإِبِلِ))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[10] .[/rtl]
[10] .[/rtl]
[rtl](هركس به مسجد برود و دو آيه از كتاب خداوند عز وجل را ياد بگيرد يا بخواند، براى از از دو شتر بهتر است، وسه آيه از سه شتر، و چهار آيه از چهار شتر، و به تعداد آيات از همان تعداد شتر، برايش بهتر و سودمندتر است).[/rtl]
[rtl]و رسول الله –صلى الله عليه وسلم- فرمودند: ((مَنْ قَعَدَ مَقْعَداً لَمْ يَذْكُرِ اللهَ فِيهِ كَانَتْ عَلَيْهِ مِنَ اللهِ تِرَةٌ، وَمَنْ اضْطَجَعَ مَضْجَعَاً لَمْ يَذْكُرِ اللهَ فِيهِ، كَانَتْ عَلَيْهِ مِنَ اللهِ تِرَةٌ))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[11] .[/rtl]
[11] .[/rtl]
[rtl](هركس در جايى بنشيند و آنجا، خدا را ياد نكند، از طرف خدا، بر او زيان وارد خواهد شد، و هركس به پهلو بخوابد و خدا را ياد نكند، براى اين غفلت هم از جانب خدا زيان خواهد ديد).[/rtl]
[rtl]و آنحضرت –صلى الله عليه وسلم- فرمودند: ((مَا جَلَسَ قَوْمٌ مَجْلِسَاً لَمْ يَذْكُرُوا اللهَ فِيهِ، وَلَمْ يُصَلُّوا عَلَى نَبِيِّهِمْ إِلاَّ كَانَ عَلَيْهِمْ تِرَةٌ، فَإِنْ شَاءَ عَذَّبَهُمْ وَإِنْ شَاءَ غَفَرَ لَهُمْ))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[12] .[/rtl]
[12] .[/rtl]
[rtl](هر گروهى در مجلسى بنشينند و در آن ذكر الله را نكنند و بر پيامبرشان درود نفرستند، مگر اينكه بر آنها حسرت و افسوس وارد میشود، و بر خداست كه آنها را ببخشد يا عذاب دهد).[/rtl]
[rtl]وآنحضرت –صلى الله عليه وسلم- فرمودند: ((مَا مِنْ قَوْمٍ يَقُومُونَ مِنْ مَجْلِسٍ لاَ يَذْكُروُنَ اللهَ فِيهِ إِلاَّ قَامُوا عَنْ مِثْلِ جِيْفَةِ حِمَارٍ وَكَانَ لَهُمْ حَسْرَةً))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[13] .[/rtl]
[13] .[/rtl]
[rtl]هيـچ گروهى از مجلسى كه در آن خدا را ياد نكرده اند بر نمیخيزند، مگر مثل اينكه از [نزد] لاشهى الاغى برخاستهاند، و حسرت آنها را فراگرفته است).[/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[1] سوره البقره آيه: 152[/rtl]
[1] سوره البقره آيه: 152[/rtl]
[2] سوره الأحزاب آيه: 41.[/rtl]
[2] سوره الأحزاب آيه: 41.[/rtl]
[3] سوره الأحزاب آيه: 35.[/rtl]
[3] سوره الأحزاب آيه: 35.[/rtl]
[4] سورة الأعراف آيه: 205.[/rtl]
[4] سورة الأعراف آيه: 205.[/rtl]
[5] البخاري مع الفتح 11/208 ومسلم به اين لفظ: «مَثَلُ البيتِ الَّذي يُذْكَرُ اللهُ فِيهِ وَالبيت الَّذي لاَ يُذْكَرُ اللهُ فيهِ مَثَلُ الحَيِّ وَالمَيِّت» 1/539.[/rtl]
[5] البخاري مع الفتح 11/208 ومسلم به اين لفظ: «مَثَلُ البيتِ الَّذي يُذْكَرُ اللهُ فِيهِ وَالبيت الَّذي لاَ يُذْكَرُ اللهُ فيهِ مَثَلُ الحَيِّ وَالمَيِّت» 1/539.[/rtl]
[6] الترمذي 5/459، وابن ماجه 2/1245 ونگا: صحيح ابن ماجه 2/316 وصحيح الترمذي 3/139.[/rtl]
[6] الترمذي 5/459، وابن ماجه 2/1245 ونگا: صحيح ابن ماجه 2/316 وصحيح الترمذي 3/139.[/rtl]
[7] البخاري 8/171، ومسلم 4/2061 و لفظ از امام بخارى است.[/rtl]
[7] البخاري 8/171، ومسلم 4/2061 و لفظ از امام بخارى است.[/rtl]
[8] الترمذي 5/458، وابن ماجه 2/1246 ونگا: صحيح الترمذي 3/139، وصحيح ابن ماجه 2/317.[/rtl]
[8] الترمذي 5/458، وابن ماجه 2/1246 ونگا: صحيح الترمذي 3/139، وصحيح ابن ماجه 2/317.[/rtl]
[9] الترمذي 5/175 ونگا: صحيح الترمذي 3/9 وصحيح الجامع الصغير 5/340.[/rtl]
[9] الترمذي 5/175 ونگا: صحيح الترمذي 3/9 وصحيح الجامع الصغير 5/340.[/rtl]
[10] مسلم 1/553.[/rtl]
[10] مسلم 1/553.[/rtl]
[11] أبو داود 4/264 وغيره، و نگا: صحيح الجامع 5/342.[/rtl]
[11] أبو داود 4/264 وغيره، و نگا: صحيح الجامع 5/342.[/rtl]
[12] الترمذي، و نگا: صحيح الترمذي 3/140.[/rtl]
[12] الترمذي، و نگا: صحيح الترمذي 3/140.[/rtl]
[13] أبو داود 4/264، وأحمد 2/389 و نگا: صحيح الجامع 5/176.[/rtl]
[13] أبو داود 4/264، وأحمد 2/389 و نگا: صحيح الجامع 5/176.[/rtl]