امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیستو مانچه‌گو

#1
Wink 
پیستو مانچه‌گو 1



این غذای گیاهی از منطقه لامانچا که در مرکز اسپانیا قرار دارد آمده است. ریشه این غذا به احتمال زیاد مراکشی است و به دوران تسلط کارتاژها بر اسپانیا بازمی‌گردد.
در دستور سنتی این غذا خبری از گوجه‌فرنگی و فلفل نیست، چون تا قرن شانزدهم و کشف آمریکا خبری از این دو گیاه در اروپا نبوده است.
این غذا را با نان سرخ شده سرو کنید و اگر گیاهخوار نیستید آن را با تخم‌مرغ آبپز، نیمرو یا ماهی سرخ‌شده سرو کنید.

مواد لازم برای 4 تا 6نفر:
روغن مایع یا زیتون: 100 میلی‌لیتر
پیاز قرمز متوسط: 2 عدد، ساطوری
سیر: 4 حبه، ورقه‌ورقه
زیره سیاه: یک قاشق چای‌خوری
بادمجان قلمی: 3 عدد، نگینی
گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد، پوست‌کنده و ساطوری
کدو متوسط: 3 عدد، نگینی
فلفل دلمه‌ای قرمز: 2 عدد، ساطوری
آویشن: یک قاشق چای‌خوری
سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:

1 - نیمی از روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس از تابه خارج کنید.

2 - باقی روغن را اضافه کنید، شعله را زیاد کرده و بادمجان و زیره را در آن سرخ کنید، پس از 8 دقیقه یا هنگامی که بادمجان‌ها روغن به خود جذب کرده و نرم شد، گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. شعله را کم کنید و صبر کنید تا آب گوجه‌فرنگی تبخیر شود.

3 - کدو، فلفل و آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید، پس از 10 دقیقه یا هنگامی که کدوها نرم شد سرکه را اضافه کرده و غذا را سرو کنید.

نکات

1- در روش سنتی طبخ این غذا سبزیجات را آنقدر می‌پزند تا کاملا له شود.

2- بهتر است فلفل دلمه‌ای‌ها را ابتدا کباب کرده و پوست بکنید، سپس به غذا اضافه کنید.

3- این غذا را به عنوان اردور و به صورت سرد هم سرو می‌کنند.
پیستو مانچه‌گو 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان