30-10-2014، 14:42

سینه مرغ پر شده با سبزیجات، تخممرغ آبپز و انواع پنیر و مخلفات دیگر غذایی همیشه محبوب است. لازم نیست برای پر کردن رولت زیاد فکر کنید. در یخچال را باز کنید تا ببینید تقریبا از تمام مواد موجود برای پر کردن سینه مرغ میتوانید استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ بدون استخوان: 4 عدد
هویج: یک عدد،خلالی
تخممرغ آبپز: 2 عدد، خردشده
سیبزمینی آبپز: یک عدد، خلالی
نخود فرنگی آبپز: یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1 - سینههای مرغ را داخل کیسه فریزر قرار داده و با وردنه بکوبید تا ضخامت آن به 3 میلیمتر برسد اما پاره نشود. این کار را باید به آرامی انجام داد.
2 - سینههای مرغ را نمک و فلفل پاشیده و چرب کنید.
داخل هر سینه را با هویج، تخممرغ، نخود فرنگی و سیبزمینی پر کرده و روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید.
3 - رولتها را پیچیده و با نخ پرک یا خلال دندان آنها را محکم کنید. برای پختن رولتها 2 راه وجود دارد. یا 40 دقیقه آنها را در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر برشته کنید یا بعد از سوراخ کردن بیرون آن رولتها را در سس گوجهفرنگی بپزید و سرو کنید.
نکات
1- رولتها را میتوانید روی صفحه مشبک کباب کنید. اما باید حرارت قوی و بدون شعله باشد تا رولت مغزپخت شود.
2- رولت مرغ را با سیبزمینی سرخ کرده، برنج، پاستا و انواع سس و سالاد میتوانید به عنوان غذای اصلی یا پیشغذا سرو کنید.