29-10-2014، 21:16
مواد اولیه :
*آرد برنج ۱۰۰ گرم
*شکر ۱۸۰ گرم
*هل آسیاب کرده نصف قاشق چایخوری
*شیر ۷۵۰ میلیلیتر
*خامه ۱۰۰ گرم
*گلاب ۱/۴پیمانه
*ورق ژلاتین چهار عدد
*پودر ژله هندوانه یک بسته(۱۰۰ گرم )
طرز تهیه ژله هندوانه:
پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم، پیمانه آب سرد میافزاییم و در ظرف با ارتفاع کم ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت شود.
سپس به قطعات مکعبی برش زده یا با قالبهای کوچک شیرینی قالب میزنیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:
آرد برنج، شکر و هل را در ظرفی مخلوط میکنیم. شیر را کمکم اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم تا گلوله نشود، سپس خامه را میافزاییم و داخل دستگاه مایکرویو با قدرت صددرصد، ۱۵ دقیقه زمان میدهیم تا بپزد. مرتب هر دو دقیقه، یک بار هم میزنیم تا مواد گلوله نشود. گلاب را در سه دقیقه آخر افزوده، مخلوط و در پایان زمان، ظرف را از دستگاه خارج میکنیم. ورق ژلاتین را در آب سرد خیس کرده و پس از آبکش کردن به فرنی افزوده، خوب هم میزنیم تا داخل فرنی حل شود. کمی که خنک شد قطعات ژله آماده را به آن میافزاییم و در قالبی که از قبل چرب کردهایم میریزیم، سپس در یخچال حدود چهار ساعت قرار میدهیم تا ببندد.
آنگاه در ظرف مورد نظر که کمی آن را خیس کردهایم بر میگردانیم، برش زده و سرو میکنیم.
نکتــه:
میتوان از چند رنگ ژله در فرنی استفاده کرد.
اگر از قالب سلیکونی استفاده میکنید حتما آن را چرب نمایید.