24-10-2014، 22:46
دستور تهیه سمبوسه گوشت و سبزیجات

این نوع سمبوسه رو بیشتر هندی ها استفاده میکنند . این نوع سمبوسه رو میشه با نون معمولی هم تهیه کرد
برای تهیه این نوع سمبوسه به وسایل زیر نیاز داردید:
نان سمبوسه و یا نان خمیری نرم : به تعداد لازم
زیتون سیاه حلقه شده : به میزان لازم
چیپس ذرت: 100 گرم
کاهو : 200 گرم
خوراک گوشت و یاکالباس و ..
آواکادو : 5 یا 10 برش
روغن زیتون : به میزان لازم
روش تهیه:
حالا نان رو از وسط تا کنید و اون رو توی روغن به اندازه ای که خیلی زیاد خشک نشه سرخ کنید و بزارید تا روغن اضافه اون بیرون بیاد و ازش جدا بشه تا طعم بدی به خودش نگیره و به سلامتی شما هم ضرر نرسونه
حالا قبل از سرد شد نان با انبرک مخصوص وسالی رو که از قبل آماده کردید و در مورد اونها اول همین مطلب توضیح داده شد به عنوان وسایل لازم بین نان قرار میدید و قبل از سرد شدن نان اون رو طوری قرار میدی که بعد از سرد شدن نان از هم جدا نشه و یه سمبوسه خوش فرم و خوش رنگ برای یک میان وعده خوب داشته باشید

این نوع سمبوسه رو بیشتر هندی ها استفاده میکنند . این نوع سمبوسه رو میشه با نون معمولی هم تهیه کرد
برای تهیه این نوع سمبوسه به وسایل زیر نیاز داردید:
نان سمبوسه و یا نان خمیری نرم : به تعداد لازم
زیتون سیاه حلقه شده : به میزان لازم
چیپس ذرت: 100 گرم
کاهو : 200 گرم
خوراک گوشت و یاکالباس و ..
آواکادو : 5 یا 10 برش
روغن زیتون : به میزان لازم
روش تهیه:
حالا نان رو از وسط تا کنید و اون رو توی روغن به اندازه ای که خیلی زیاد خشک نشه سرخ کنید و بزارید تا روغن اضافه اون بیرون بیاد و ازش جدا بشه تا طعم بدی به خودش نگیره و به سلامتی شما هم ضرر نرسونه
حالا قبل از سرد شد نان با انبرک مخصوص وسالی رو که از قبل آماده کردید و در مورد اونها اول همین مطلب توضیح داده شد به عنوان وسایل لازم بین نان قرار میدید و قبل از سرد شدن نان اون رو طوری قرار میدی که بعد از سرد شدن نان از هم جدا نشه و یه سمبوسه خوش فرم و خوش رنگ برای یک میان وعده خوب داشته باشید