24-10-2014، 19:42

فیله مدالیون با سس مخصوص تهیه شده که در نهایت سادگی بسیار خوشمزه می باشد.
مواد لازم
فيله گوساله 240 گرم
آب پياز 2 قاشق غذاخوری
سس سويا 1 قاشق غذاخوری
روغن زيتون 100 گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پيمانه
آب انگور قرمز 1 پيمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
طرز تهيه
فيله گوساله را به تكههای 70 گرمي تقسيم كرده، با آب پياز، سس سويا و روغن زيتون مخلوط میكنيم و به مدت يك ساعت در يخچال قرار ميدهيم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا كاملا حل شود، سپس روي حرارت گذاشته و مجدداً به آرامي ميزنيم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقيقه از روي حرارت برميداريم. در اين حالت سس غليظ و شفاف می شود.
تكههای گوشت را روی حرارت به ترتيب 3 دقيقه يك طرف و 2 دقيقه طرف ديگر قرار داده و سرخ ميكنيم و مطابق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تصوير به روی هم ميچينيم. سس را روي تكههاي گوشت ميريزيم و فیله مدالیون را تزئين و سرو می كنيم.