امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مناطق گردشگری روستای لزور فیروزکوه (عکس)

#1
مناطق گردشگری روستای لزور فیروزکوه

ایران مطلب : اگر به دنبال یک تفرجگاه زیبا و خوش رنگ و لعاب و دنج می گردید، روستای لزور فیروزکوه را به شما پیشنهاد می کنیم. لَزور یکی از بزرگ ترین روستاهای استان تهران و از توابع شهرستان فیروزکوه است که ترکیب شدید رنگ های سبز با رنگ های قرمز پاییزی این منطقه را در این فصل دیدنی تر کرده است.


این روستا در دهستان قزقانچای از بخش ارجمند شهرستان فیروزکوه، در فاصله 165کیلومتری شمال شرقی تهران و در 45 کیلومتری شمال غربی فیروزکوه در میان رشته کوه های البرز قرار دارد. لزور روستایی پرجمعیت محسوب می شود.

جمعیت این روستا طبق سرشماری سال 1385 بیش از 2 هزار نفر در قالب 561 خانوار بوده که با ادامه روند مهاجرت روستائیان به شهرها جمعیت ساکن دائم لزور نیز همانند سایر روستاها در طی سالیان اخیر کاهش یافته؛ اما با ساخت وسازهای جدید و با احتساب ساکنان فصلی، طبق گفته اهالی، جمعیت حال حاضر روستا بیش از 900 خانوار است.

مناطق گردشگری روستای لزور فیروزکوه (عکس) 1
زمانی که مسافرت ها با پای پیاده و چهارپا انجام می شد این ده از راه های ارتباطی شمال کشور محسوب می شد؛ اما حالا که ایاب و ذهاب ماشینی شده و مسیر جاده ها تغییر کرده دیگر از این مسیر برای آمد و شد استفاده نمی شود مگر اینکه هر از گاهی گذر گردشگران و یا کوهنوردان به لزور برسد.
 
گشت و گذار در لزور

اگر اهل پیاده روی و گشت وگذار در طبیعت هستید در لزور دو مسیر را به شما پیشنهاد می کنیم:

1- مسیر امامزاده خوش نام

2- جاده منتهی به منطقه لاسک

مناطق گردشگری روستای لزور فیروزکوه (عکس) 1
برای رسیدن به امامزاده خوش نام دو راه پیش رو دارید: یکی از محله کشک ریز و جنب مسجد امام موسی جعفر (ع) و دومی از طریق جاده لاسک. هرکدام از این راه ها را که برای رسیدن به امامزاده خوش نام انتخاب کنید جذابیت و لطف خاص خودش را دارد.اولی در امتداد دره و رودخانه شما را با یک راه باریک از میان باغ ها و مراتع زیبا عبور داده و به امامزاده می رساند و دومی از طریق جاده لاسک است که از بالای دره عبور می کند. در بخشی از جاده یک راه پاکوب از سمت راست به سمت پائین انشعاب گرفته و پس از چند دقیقه به امامزاده می رسد. از هرکدام از این دو مسیر که بروید حدود 15 تا 20 دقیقه راه تا امامزاده در پیش دارید.


مناطق گردشگری روستای لزور فیروزکوه (عکس) 1
با ادامه مسیر امامزاده به سمت بالا کمی جلوتر به یک آبشار زیبا و نسبتاً کوچکی می رسید که می تواند مکان مناسبی برای اتراق و استراحت باشد. اگر خواستید از امامزاده خوش نام به جاده لاسک و ابتدای تنگه بروید می توانید از راه پاکوب که جلوی امامزاده است در جهت جنوب خود را به جاده برسانید و یا اگر بالاتر از امامزاده و سمت آبشار رفتید، از یک محل مناسب با حرکت به سمت چپ ارتفاع بگیرید تا به جاده برسید.

تنگه فرح رود در بخشی از مسیر قبل از دشت معجز چشمه همانند تنگه واشی است؛ یعنی برای عبور از آن باید به آب زده و حدود 200 متری را در آب طی کنید. بهترین زمان برای صعود به قله میشینه مرگ ماه های تیر و مرداد در قالب یک برنامه دو روزه است

کوهنوردی در لزور

اگر کوهنورد هستید؛ این ده به عنوان مبدأ صعود به قله های «میشینه مرگ» و «بوم» بوده و همچنین با یک جاده خاکی به «تنگه واشی» در شرق لزور دسترسی دارد. قله میشینه مرگ به عنوان بلندترین قله رشته کوه البرز شرقی با ارتفاع 4 هزار و 30 متر در شمال غرب این روستا واقع است. مسیر صعود به این قله با گذر از تنگه های پرآب، دشت های سرسبز و از مجاورت دریاچه زیبای سد سیاه رود، یکی از زیباترین و جذاب ترین برنامه های کوهنوردی منطقه است.


مناطق گردشگری روستای لزور فیروزکوه (عکس) 1
 تنگه فرح رود در بخشی از مسیر قبل از دشت معجز چشمه همانند تنگه واشی است؛ یعنی برای عبور از آن باید به آب زده و حدود 200 متری را در آب طی کنید. بهترین زمان برای صعود به قله میشینه مرگ ماه های تیر و مرداد در قالب یک برنامه دو روزه است.
 
دریاچه سد لزور

دریاچه سد لزور در مرز استان مازندران و تهران قرار دارد. دریاچه این سد به معجز چشمه و سد سیاه رود هم شناخته می شود. معجز چشمه، چشمه ای است در نزدیکی این سد که قسمت عمده آب سیاه رود و سد از این چشمه تامین می شود. دریاچه شکلی شبیه به مثلت دارد و طول و عرض آن در حدود 200 متر است. عمق دریاچه در حدود 15 متر است. از لزور تا دریاچه سد آنت دهی موبایل مناسب است.

مناطق گردشگری روستای لزور فیروزکوه (عکس) 1
برای دسترسی به این دریاچه باید جاده‌‌ تهران به فیروزکوه را در پیش بگیرید و 10 کیلومتر مانده به فیروزکوه، فرعی سمت چپ جاده (شمال جاده)، مشخص است که با چند تابلوی خوش‌آمد گویی به شهر و بخش "ارجمند" از توابع فیروزکوه نشانه گذاری شده. این جاده‌ آسفالته مسیری است که جاده‌ فیروزکوه را به جاده‌ هراز، قبل از پلور، با عبور از شمال خط‌ الرأس دوبرار متصل می‌کند.  با رسیدن به "ارجمند" یعنی بعد از حدود 25 کیلومتر وارد جاده‌ فرعی، راه بدون انشعاب به طرف ده "لزور" ادامه پیدا می‌کند.

مناطق گردشگری روستای لزور فیروزکوه (عکس) 1
چی ببریم؟

کوله پشتی کوچک یک روزه، کفش کوه پیمایی سبک، لباس مناسب طبیعت گردی، کاپشن بادگیر و لباس گرم اضافه، زیرانداز انفرادی، قمقمه آب پرشده، لیوان شخصی، یک وعده ناهار قابل حمل، داروی مصرفی شخصی، کارت شناسایی.

لوازمی چون پانچو، باطوم کوه پیمایی. فلاکس کوچک چای (پرشده)، کلاه و عینک آفتابی، جوراب اضافه، کرم ضد آفتاب، دوربین عکاسی، کتاب اطلس راه های ایران، هدلمپ سفر بهتری را برای شما رقم می زند.
شما نه جنگیدینو بردین


ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان