11-10-2014، 15:11
سرمربي جديد تيم فوتبال ملوان ميگويد تمام تلاشش را ميکند تا بتواند ملوان را از بحران خارج کند.
استوان موسیلوویچ پس از حضور در تمرین تیم فوتبال ملوان اظهار کرد: تمام تلاشم را میکنم تا بتوانم تیم ملوان را از بحران کنونی خارج کنم و جایگاه این تیم را در جدول ردهبندی بالاتر ببرم.
به نقل از ایسنا، او اضافه کرد: باید تلاش کنیم تا از بازیهای پیش رو امتیاز به دست بیاوریم تا بتوانیم از این جایگاه که به هیچ عنوان هواداران ملوان از آن رضایت ندارند، خارج شویم.
سرمربی جدید تیم فوتبال ملوان در پاسخ به این سوال که چطور با فوتبال ایران آشنا شده و چگونه به عنوان سرمربی انزلیچیها انتخاب شده نیز گفت: من به خواست سیروس محجوب مالک باشگاه ملوان به ایران آمدم. البته بازیهای لیگ ایران و تیم ملی فوتبال ایران را نیز دنبال میکردم. با این حال با داشتن دستیار ایرانی، به نظرم میتوانم شناخت کاملتری از فوتبال ایران به دست بیاورم.
موسیلوویچ در پاسخ به این سوال که آیا میخواهد بازیکن جدیدی را به تیم ملوان اضافه کند، گفت: من امروز برای اولین بار بر روی نیمکت ملوان نشستم و هنوز تمرینهای این تیم را به طور کامل ندیدهام که بخواهم بازیکنی را برای نیم فصل به ملوان اضافه کنم یا خیر. با این حال اگر نیاز باشد، حتما درصدد جذب بازیکنان جدید برمیآیم.
او با ابراز خرسندی از حضور در ایران خاطرنشان کرد: خوشحالم که این فرصت را به دست آوردم تا در ایران سرمربیگری یک تیم را عهدهدار شوم و تمام تلاشم را میکنم تا از این فرصت به دست آمده به بهترین نحوه استفاده کنم.
سرمربی جدید تیم فوتبال ملوان در پاسخ به این سوال که آیا میتواند این تیم را به رتبه فصل گذشته خود برساند یا خیر گفت: رسیدن به رتبه فصل گذشته در شرایط کنونی کار بسیار دشواری است. با این حال امری دست نیافتنی نیست. هم من و هم بازیکنان باید با تمام توان خود بازیهای باقی مانده از لیگ را به بهترین شکل ممکن سپری کنیم و حداکثر امتیازات را به دست بیاوریم.