11-10-2014، 14:55
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: با افشارزاده در مورد طلبم صحبت کردم و او قول داد که مشکلم را حل کند.
محمد قاضی در خصوص وضعیت اردوی استقلال در کشور ارمنستان اظهار داشت: شرایط خوب است و هوای ارمنستان هم خنک است. ما به اینجا آمدیم و تمریناتمان را مثل تهران برگزار میکنیم و قرار است فردا هم در یک بازی دوستانه به مصاف شیراک برویم.
به گزارش فارس، وی در خصوص اینکه آیا شناختی از حریف فردای آبیپوشان دارند یا خیر گفت: واقعا هیچ شناختی نسبت به حریف نداریم و تنها میدانیم تیم قبلی مگویان مدافع تیم خودمان است.
قاضی در خصوص اینکه گفته میشود چک او برگشت خورده و مسئولان استقلال طلب وی را پرداخت نکردهاند گفت: این که حرف جدیدی نیست، من دو هفته پیش هم این موضوع را گفتم.در ابتدای امسال که میخواستم قرارداد ببندم بابت فصل گذشته طلب داشتم. در مورد امسال هم باید بگویم در برجهای 5 و 7 باید از مسئولان باشگاه پول میگرفتم که متاسفانه مسئولان باشگاه نتوانستند طلبم را بدهند.
وی تاکید کرد: من وقتی آقای افشارزاده را در ارمنستان دیدم با او در مورد طلبم صحبت کردم که از من خواست تا سه شنبه به باشگاه بروم و در این مورد با هم صحبت کنیم.