10-10-2014، 20:47
مربي سابق تيم ملي هلند، آرين روبن را بازيکن کامل تري در مقايسه با مسي و رونالدو مي داند.
![فان مارويک: روبن کامل تر از مسي و رونالدو است 1](http://static1.varzesh3.com/files/picture/00993638.jpg)
به گزارش "ورزش سه"، به عقیده اکثر کاشناسان و هواداران فوتبال، کریس رونالدو و لیونل مسی بهترین و کامل ترین بازیکنان حال حاضر دنیا هستند با این وجود، "برت فان مارویک"، سرمربی سابق تیم ملی هلند عقیده دیگری دارد.
او روبن را بالاتر از مسی و رونالدو بهترین و کامل ترین بازیکن دنیا قلمداد می کند. وی به "AD" گفت:" اگر من به عنوان مربی، حق انتخاب بین مسی،رونالدو و روبن را داشته باشم، بدون شک روبن را انتخاب می کنم. روبن از دو بازیکن دیگر کامل تر است و از این لحاظ، بالاتر از مسی و رونالدو قرار می گیرد.
متاسفانه تمام توجهات به گلزنی است و به همین خاطر خیلی از مردم، توانایی های دیگر روبن را نمی بینند. جوایری همچون توپ طلا جوایزی انفرادی هستند و من معتقدم که توانایی های روبن برای بردن این جایزه باید لحاظ شود."
[color][size][font]او روبن را بالاتر از مسی و رونالدو بهترین و کامل ترین بازیکن دنیا قلمداد می کند. وی به "AD" گفت:" اگر من به عنوان مربی، حق انتخاب بین مسی،رونالدو و روبن را داشته باشم، بدون شک روبن را انتخاب می کنم. روبن از دو بازیکن دیگر کامل تر است و از این لحاظ، بالاتر از مسی و رونالدو قرار می گیرد.
متاسفانه تمام توجهات به گلزنی است و به همین خاطر خیلی از مردم، توانایی های دیگر روبن را نمی بینند. جوایری همچون توپ طلا جوایزی انفرادی هستند و من معتقدم که توانایی های روبن برای بردن این جایزه باید لحاظ شود."
[/font][/size][/color]