08-10-2014، 22:28
بواتنگ راه دشواري را پيمود تا با تيم ملي آلمان قهرمان جهان شد. در اين راه خيليها او را مسخره کردند و گفتند فوتبال کار او نيست.
به گزارش "ورزش سه"، جرومی بواتنگ مدافع 26 ساله تیم ملی فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه با "بیلد اشپورت" از توهینهای نژادپرستانهای که در عرصه فوتبال به او شد سخن به میان آورد. وی گفت: "در بازیهای باشگاهی این مسئله همیشه وجود داشته، ولی در سطح ملی اولین بار در مرحله مقدماتی جام جهانی با آن مواجه شدم. در جزایر فارو که بودیم تماشاگران از روی سکوها صدای میمون درمیآوردند. البته من به روی خودم نیاوردم و خیلی زود هم تمام شد."
آن بازی دهم سپتامبر 2013 برگزار شد و آلمان با حساب 3-0 حریف را از پیش رو برداشت.
بواتنگ از این رفتارها اصلا ناراحت نشده است بلکه کاملا انگیزه های تازه ای به او داده است:" تجربیاتی اینچنین، انگیزه من را برای فعالیت بیشتر علیه نژادپرستی افزایش میدهند."
[color][size][font]آن بازی دهم سپتامبر 2013 برگزار شد و آلمان با حساب 3-0 حریف را از پیش رو برداشت.
بواتنگ از این رفتارها اصلا ناراحت نشده است بلکه کاملا انگیزه های تازه ای به او داده است:" تجربیاتی اینچنین، انگیزه من را برای فعالیت بیشتر علیه نژادپرستی افزایش میدهند."
[/font][/size][/color]