08-10-2014، 15:45
گرت بيل معتقد است که کريس رونالدو بايد در رئال بماند و اينکه دوست دارد سال ها در کنار او بازي کند.
به گزارش "ورزش سه"، گرت بیل برای چهارمین بار در 5 سال اخیر به عنوان مرد سال فوتبال ولز انتخاب شد و از این لحاظ "مارک هیوز" و "جان هارتسون" را پشت سر گذاشت. بیل جایزه خود را در مراسم ویژه ای از سوی رئیس فدراسیون فوتبال این کشور دریافت کرد.
وی پس از دریافت این جایزه به "ESPN" گفت:" انتخاب شدن برای چهارمین بار به عنوان مرد سال فوتبال ولز، هیچ فشاری روی من ایجاد نمی کند. همچون همیشه برای موفقیت تیم ملی کشورم تمام تلاشم را به کار خواهم بست. همیشه سعی من در این است که درون زمین 100 درصد توانم را بگذارم و باعث افتخارم است که پیراهن تیم کشورم را به تن می کنم. این نهایت کاری است که می توانم انجام بدهم."
ستاره رئال مادرید در پاسخ به سوالی در مورد آینده مبهم کریس رونالدو در رئال و احتمال رفتن او به منچستریونایتد گفت:" قطعا دوست نداریم که او از رئال مادرید به تیم دیگری برود. او نیازی به اثبات ندارد و بارها نشان داده که چه کیفیت بالایی دارد. سال به سال از تعداد گل های او کم نمی شود. تحت هیچ شرایطی دوست ندارم که او از جمع ما جدا شود.می خواهم سال ها کنار او بازی کنم."
[color][size][font]وی پس از دریافت این جایزه به "ESPN" گفت:" انتخاب شدن برای چهارمین بار به عنوان مرد سال فوتبال ولز، هیچ فشاری روی من ایجاد نمی کند. همچون همیشه برای موفقیت تیم ملی کشورم تمام تلاشم را به کار خواهم بست. همیشه سعی من در این است که درون زمین 100 درصد توانم را بگذارم و باعث افتخارم است که پیراهن تیم کشورم را به تن می کنم. این نهایت کاری است که می توانم انجام بدهم."
ستاره رئال مادرید در پاسخ به سوالی در مورد آینده مبهم کریس رونالدو در رئال و احتمال رفتن او به منچستریونایتد گفت:" قطعا دوست نداریم که او از رئال مادرید به تیم دیگری برود. او نیازی به اثبات ندارد و بارها نشان داده که چه کیفیت بالایی دارد. سال به سال از تعداد گل های او کم نمی شود. تحت هیچ شرایطی دوست ندارم که او از جمع ما جدا شود.می خواهم سال ها کنار او بازی کنم."
[/font][/size][/color]