20-09-2014، 9:18
٦ عاملی که باعث بازشدن اشتها می شوند، عبارت اند از:
۱) کربوهیدرات تصفیه شده: پس از مصرف کربو هیدر ات تصفیه شده، بعد از مدت کوتاهی دوباره میل به غذا پیدا می کنید. موادغذایی کربوهیدرات دار باعث کاهش میزان قندخون و درنتیجه گرسنگی می شوند.
۲) هوای سرد: از آن جایی که هوای سرد باعث افت سوخت وسازبدن و افزایش اشتها می شود، اغلب رستوران ها به منظور بالابردن فروش خود دمای داخل رستوران را پایین نگه می دارند.
۳) بو: با حس کردن بوی غذا، بدن شروع به ترشح انسولین می کند که این باعث گرسنگی در فرد می شود. به گفته کارشناس تغذیه دانشگاه نیویورک، حس بویایی و بینایی اشتها را فعال می کند.
۴) شیرینی جات: در بعضی از موارد دیده شده که حتی پس از صرف یک وعده غذایی کامل، هنوز جا برای خوردن دسر هست! و این به علت میل بدن به شیرینی جات است که در این موارد متخصصان تغذیه توصیه می کنند برای جلوگیری از این امر، غذا را با میوه مصرف کنید.
۵)دیدن غذا: بررسی ها نشان داده الگوهای مغزی افراد پس از مشاهده تصویر غذاهایی که دوست دارند و دوست ندارند تفاوت بسیاری با یکدیگر دارد. از آن جایی که بدن ورود غذا را پیش بینی می کند با دیدن غذای موردعلاقه به اشتها می آید.
۶) زمان: بدن به طور طبیعی به تعداد و زمان وعده های غذایی عادت می کند. بنابراین برحسب عادت در زمان معین احساس گرسنگی می کنید.