امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نقش کليدي دي‌ماريا در بازگشت رونالدو

بنا به گزارش‌ها رونالدو به خاطر فروش دوست نزدیکش دی‌ماریا عمیقاً از بودن در مادرید ناراضی است، و نارضایتی خود را علنا بیان کرده است: «من نمی‌توانم همیشه آن‌چه که در فکر دارم را به زبان بیاورم. در این صورت فردا تیتر همه‌ی صفحات اول می‌شود و من این را نمی‌خواهم. اما اگر دست من بود، هیچ وقت این کار [فروش آنخل] را انجام نمی‌دادم.»
علی‌رغم نقش کلیدی دی‌ماریا در موفقیت رئال در لیگ قهرمانان، فلورنتینو پرز با خروج او از مادرید موافقت کرد و با رقم خیره‌کننده‌ی ۶۴ میلیون پوندی خامس رودریگز را به خدمت گرفت. همچنین پس از جذب تونی کروس از بایرن مونیخ اجازه داد تا ژابی آلونسو در جهت عکس او حرکت کند. این تغییر و تحولات سبب شده که رئال در بازی‌های ابتدایی خود در این فصل لالیگا با مشکل مواجه باشد که شکست خانگی برابر اتلتیکو در شهرآورد مادرید مهم‌ترین نشانه‌ی این مشکلات است. این عوامل دست به دست هم داده‌اند تا رونالدو برای خروج از سانتیاگو برنابئو بی‌تاب باشد.
مورینیو سرمربی آبی‌های لندنی ۶۰ میلیون پوند برای خرید رونالدو در تابستان آینده کنار گذاشته است، اما فان‌خال امیدوار است که رونالدو خواهان پیوستن به دوستش دی‌ماریا باشد و در نظر دارد تا از رابطه‌ی نزدیک رونالدو و دی‌ماریا برای کشیدن او به سمت اولدترافورد سود ببرد.

نقش کليدي دي‌ماريا در بازگشت رونالدو 1
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقش کليدي دي‌ماريا در بازگشت رونالدو 1 [/img]
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  همسر رونالدو در بیمارستان آلمانی‌ها بستری شد
  رئیس جایزه بزرگ: رونالدو از توپ طلا خیلی شاکی است!‏
  رونالدو اشتباه بزرگش را تکرار کرد
  بازگشت بیرانوند و توقف آنتورپ
  یوونتوس جانشین رونالدو را پیدا کرد
  امیری؛ دفاع چپ مطمئن یا بازگشت به پست تخصصی؟
  تصمیم بزرگ کریستیانو رونالدو لو رفت (عکس)
  بازگشت سجاد به گلزنی پیش از نبرد با پرسپولیس
  تصمیم نهایی کریس رونالدو برای آینده مشخص شد
  زمان بازگشت لواندوفسکی به میادین مشخص شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان