12-09-2014، 20:29
مواد لازم:
کیلکا پاک شده
۷۰۰ گرم
آب لیمو
۱ استکان (یا آب نارنج ۱ لیوان)
روغن زیتون
۴ قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه و ادویه
به مقدار لازم
پیاز رنده شده
۱ عدد
جعفری خرد شده
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
شما برای تهیه این غذا هم از فر و هم از شعله گاز می توانید استفاده کنید . ماهی را به مدت یک ساعت به مواد فوق آغشته کنید و بعد از یک ساعت آن را در سینی فر و یا در ظرفی و روی شعله با حرارت کم بگذارید . مقدار کمی آب هم به آن اضافه کنید تا پخته شود .
( این غذا بسیار ارزان است ولی در عوض حاوی مقدار زیادی کلسیم بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.)
کیلکا پاک شده
۷۰۰ گرم
آب لیمو
۱ استکان (یا آب نارنج ۱ لیوان)
روغن زیتون
۴ قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه و ادویه
به مقدار لازم
پیاز رنده شده
۱ عدد
جعفری خرد شده
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
شما برای تهیه این غذا هم از فر و هم از شعله گاز می توانید استفاده کنید . ماهی را به مدت یک ساعت به مواد فوق آغشته کنید و بعد از یک ساعت آن را در سینی فر و یا در ظرفی و روی شعله با حرارت کم بگذارید . مقدار کمی آب هم به آن اضافه کنید تا پخته شود .
( این غذا بسیار ارزان است ولی در عوض حاوی مقدار زیادی کلسیم بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.)