10-09-2014، 10:03
روزهای آخر حضورم در بارسلونا را از یاد نمی برم. به هر حال، دوران حضورم در بارسا به اتمام رسیده بود. در این تیم همه جام ها را فتح کرده بودم. رونالدینیو ستاره سابق تیم ملی برزیل و بارسلونا که به تازگی به تیم مکزیکی "کوئره تارو" پیوسته است؛ امروز در مصاحبه با شبکه 1 مکزیک در مورد دوران پرافتخار فوتبالش سخن گفت .
وی در این مصاحبه به روزهای خوبش در بارسلونا نیز اشاره کرد. رونالدینیو گفت:" بهترین خاطره فوتبالی من، بدون شک بر می گردد به بازی بارسلونا با رئال در برنابئو. زمانی که دو گل به رئال زدم و در برنابئو تشویق شدم.
لحظاتی باورنکردنی برای من محسوب می شدند که هیچگاه از ذهن من پاک نشدند. باورنکردنی بود. بازیکنان کمی هستند که به عنوان رقیب در برنابئو تشویق شده باشند. بازی در مقابل رئال، همواره حس متفاوتی برای من داشت."
وی ادامه داد: "روزهای آخر حضورم در بارسلونا را از یاد نمی برم. به هر حال، دوران حضورم در بارسا به اتمام رسیده بود. در این تیم همه جام ها را فتح کرده بودم.مثل هر بازیکن دیگری به دنیال اهداف جدید در تیمی دیگر بودم.
با مربی وقت بارسا،مدیران آن تیم و هم تیمی هایم مفصل صحبت کردم. بازیکنان جدیدی به بارسا آمده بودند و همه، رویاهای جدیدی در سر داشتند.من اما به دنبال کسب موفقیت در تیم دیگری بودم."
وی در پایان افزود:"بهترین جشن ممکن برای من، درون زمین فوتبال است. در این زمین، کسب پیروزی همیشه بزرگترین انگیزه است. همواره همه تلاش من در زمین فوتبال رسیدن به پیروزی است"