08-09-2014، 22:20
مواد لازم
مرغ 1 کيلو
پياز 1 عدد
آب 2 ليوان
ماست 2 ليوان
زعفران کمي
زرده تخم مرغ 1 عدد
زرشک و خلال پسته کمي
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
آب را بگذاريد بجوش بيايد، قطعات مرغ را به آب اضافه کنيد کف بوجود آمده را جمع نماييد و پياز را اضافه کنيد
بگذاريد حدود يک ساعت تا مرغ ها بپزند. بعد از پخت مرغ ها را از قابلمه خارج کنيد آب موجود را از صافي رد کنيد و در همان قابلمه بريزيد.
ماست را با چنگال بزنيد تا باز بشود زرده تخم مرغ را اضافه کنيد و زعفران را هم. اين مواد را با آب مرغ مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد
( اگر زرده تخم مرغ به ماست نزنيد نبايد اجازه بدهيد تا سس بجوشد والا مي بُرد!) در آخر کار که کمي سس جا افتاد نمک فلفل را اندازه کنيد زرشک و خلال پسته را هم اضافه کنيد
مرغ ها را هم درون سس قرار دهيد و بعد از چند دقيقه سرو کنيد.