07-09-2014، 20:19
شیر را گرم کرده وآرد وشکر وخمیر ترش را روی ان ریخته ومی گذاریم بماند تا پف کند . سپس در ظرف بزرگی کره نرم شده ونمک ومایه خمیر را ریخته وبا دست مخلوط کرده وسپس ارد را به تدریج ریخته وخمیر می کنیم تا حدی که بدست نچسبد
خرما از جمله مواد خوراکی است که در ماه رمضان مصرف آن بیشتر می شود . مربی آشپزی برای امروز دسر خوشمزه ای با خرما آموزش می دهد که برای سفره های افطار شما مناسب است.برای پخت توک فرانسه به این مواد نیاز دارید:
مواد لازم :
شیر : یک پیمانه
کره یا مارگارین: 150 گرم
خمیر ترش : یک قاشق چایخوری
آرد شیرینی: 350 گرم الک کرده
نمک : قاشق سرخالی چایخوری
شکر :یک قاشق سوپخوری
خرما: به مقدار لازم
طرز تهیه :
شیر را گرم کرده وآرد وشکر وخمیر ترش را روی ان ریخته ومی گذاریم بماند تا پف کند . سپس در ظرف بزرگی کره نرم شده ونمک ومایه خمیر را ریخته وبا دست مخلوط کرده وسپس ارد را به تدریج ریخته وخمیر می کنیم تا حدی که بدست نچسبد وسپس روی خمیر را پوشانده به مدت نیم ساعت می گذاریم بماند تا خمیر ور اید وسپس خمیر را روی میز ارد پاشی شده پهن کرده با رولت چهار گوش می بریم ودر سینی فر چیده وروی ان خط انداخته وبا زرده تخم مرغ تزیین کرده ودر فر 200 درجه می پزیم تا طلایی شود
برای اینکه خمیر5/0 ساعت کمتر بماند بیشتر ورز می دهیم خمیر بعد از باز کردن 20 دقیقه بماند .در محله بعد هسته ی خرما را در آورده و به جای آن گردو قرار می دهیم و داخل توک پخته میگذاریم.می توانبه جای خرما هرچیز دیگری هم قرار داد مانند حلوا و ...
خرما از جمله مواد خوراکی است که در ماه رمضان مصرف آن بیشتر می شود . مربی آشپزی برای امروز دسر خوشمزه ای با خرما آموزش می دهد که برای سفره های افطار شما مناسب است.برای پخت توک فرانسه به این مواد نیاز دارید:
مواد لازم :
شیر : یک پیمانه
کره یا مارگارین: 150 گرم
خمیر ترش : یک قاشق چایخوری
آرد شیرینی: 350 گرم الک کرده
نمک : قاشق سرخالی چایخوری
شکر :یک قاشق سوپخوری
خرما: به مقدار لازم
طرز تهیه :
شیر را گرم کرده وآرد وشکر وخمیر ترش را روی ان ریخته ومی گذاریم بماند تا پف کند . سپس در ظرف بزرگی کره نرم شده ونمک ومایه خمیر را ریخته وبا دست مخلوط کرده وسپس ارد را به تدریج ریخته وخمیر می کنیم تا حدی که بدست نچسبد وسپس روی خمیر را پوشانده به مدت نیم ساعت می گذاریم بماند تا خمیر ور اید وسپس خمیر را روی میز ارد پاشی شده پهن کرده با رولت چهار گوش می بریم ودر سینی فر چیده وروی ان خط انداخته وبا زرده تخم مرغ تزیین کرده ودر فر 200 درجه می پزیم تا طلایی شود
برای اینکه خمیر5/0 ساعت کمتر بماند بیشتر ورز می دهیم خمیر بعد از باز کردن 20 دقیقه بماند .در محله بعد هسته ی خرما را در آورده و به جای آن گردو قرار می دهیم و داخل توک پخته میگذاریم.می توانبه جای خرما هرچیز دیگری هم قرار داد مانند حلوا و ...