07-09-2014، 20:02
نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب بگذارید بجوشد. سپس آن را صاف کنید، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید
دسر کاچی برای افطار<br />
مواد لازم
• 2 پیمانه آرد
• 2 پیمانه نبات کوبیده شده
• 250 تا 300 گرم روغن زرد
• نصف پیمانه گلاب
• یک قاشق چایخوری زعفران سائیده
• 50 گرم خلال بادام
• پودر پسته و دارچین
طرز تهیه
1. نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب بگذارید بجوشد. سپس آن را صاف کنید، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
2. روغن زرد را در قابلمه بریزید. پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه کنید. سپس با قاشق چوبی آن را مرتب هم بزنید. حرارت را کم کنید و هم بزنید تا رنگ آن طلایی شود. برای تهیه کاچی لازم نیست آرد را سرخ کنید.
3. در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک را بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. شربت را به تدریج اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط یکدست و صاف شود.
4. خلال بادام را هم اضافه کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاچی جا بیفتد. اگر کاچی کمی سفت شد، می توانید یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
دسر کاچی برای افطار<br />
مواد لازم
• 2 پیمانه آرد
• 2 پیمانه نبات کوبیده شده
• 250 تا 300 گرم روغن زرد
• نصف پیمانه گلاب
• یک قاشق چایخوری زعفران سائیده
• 50 گرم خلال بادام
• پودر پسته و دارچین
طرز تهیه
1. نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب بگذارید بجوشد. سپس آن را صاف کنید، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
2. روغن زرد را در قابلمه بریزید. پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه کنید. سپس با قاشق چوبی آن را مرتب هم بزنید. حرارت را کم کنید و هم بزنید تا رنگ آن طلایی شود. برای تهیه کاچی لازم نیست آرد را سرخ کنید.
3. در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک را بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. شربت را به تدریج اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط یکدست و صاف شود.
4. خلال بادام را هم اضافه کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاچی جا بیفتد. اگر کاچی کمی سفت شد، می توانید یک لیوان آب به آن اضافه کنید.