07-09-2014، 19:11
شیر و کنسرو نخودفرنگی (به جای کنسرو میتوان از نخودفرنگی تازه نیز استفاده کرد) را اضافه میکنیم. سوپ یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم
مواد لازم برای سوپ جو با مرغ
اسکلت مرغ یک عدد
شیر چهار لیوان
پیاز یک عدد
خامه صد گرم
جو پرک دو کاسه سوپخوری
نمک و زعفران به مقدار لازم
جعفری خردکرده دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی یک فنجان
با این مقدار مواد لازم تعداد 10 کاسه ماستخوری از «سوپ جو با مرغ» خواهیم داشت.
طرز تهیه سوپ جو با مرغ
مرغ و پیاز و نمک را حدود 3 الی 4 ساعت میپزیم، سپس پیاز را دور ریخته، آب مرغ را جدا کرده و گوشتهای مرغ را نیز خرد میکنیم و در آب مرغ می ریزیم.
جو پرک را به آب مرغ اضافه میکنیم. سوپ حدود دو ساعت بپزد تا آب سوپ تبخیر شود و یک سوپ غلیظ و سفتی به دست آید. در حین پخت باید چندین مرتبه سوپ را هم بزنیم.
شیر و کنسرو نخودفرنگی (به جای کنسرو میتوان از نخودفرنگی تازه نیز استفاده کرد) را اضافه میکنیم. سوپ یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم.
شعله را خاموش کرده، نصف خامه را به سوپ اضافه میکنیم سوپ یک ساعت بماند تا کمی سرد شود و لعاب بیندازد.
با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده، خامه و زرشک میتوان روی سوپ را تزئین کرد.
همچنین سوپ را میتوان با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده و کنسرو نخودفرنگی و زرشک تزئین کرد.
مقدار کالری موجود در کل سوپ حدود 2100 کیلوکالری میباشد.مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 200 کیلوکالری میباشد.
مواد لازم برای سوپ جو با مرغ
اسکلت مرغ یک عدد
شیر چهار لیوان
پیاز یک عدد
خامه صد گرم
جو پرک دو کاسه سوپخوری
نمک و زعفران به مقدار لازم
جعفری خردکرده دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی یک فنجان
با این مقدار مواد لازم تعداد 10 کاسه ماستخوری از «سوپ جو با مرغ» خواهیم داشت.
طرز تهیه سوپ جو با مرغ
مرغ و پیاز و نمک را حدود 3 الی 4 ساعت میپزیم، سپس پیاز را دور ریخته، آب مرغ را جدا کرده و گوشتهای مرغ را نیز خرد میکنیم و در آب مرغ می ریزیم.
جو پرک را به آب مرغ اضافه میکنیم. سوپ حدود دو ساعت بپزد تا آب سوپ تبخیر شود و یک سوپ غلیظ و سفتی به دست آید. در حین پخت باید چندین مرتبه سوپ را هم بزنیم.
شیر و کنسرو نخودفرنگی (به جای کنسرو میتوان از نخودفرنگی تازه نیز استفاده کرد) را اضافه میکنیم. سوپ یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم.
شعله را خاموش کرده، نصف خامه را به سوپ اضافه میکنیم سوپ یک ساعت بماند تا کمی سرد شود و لعاب بیندازد.
با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده، خامه و زرشک میتوان روی سوپ را تزئین کرد.
همچنین سوپ را میتوان با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده و کنسرو نخودفرنگی و زرشک تزئین کرد.
مقدار کالری موجود در کل سوپ حدود 2100 کیلوکالری میباشد.مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 200 کیلوکالری میباشد.