امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه دمی رنگین کمان

#1
Heart 
اگر مقداری زعفران و آبلیمو به این غذا اضافه كنید خوشمزه تر خواهد شد


طرز تهیه دمی رنگین کمان 1

مواد اولیه برای 4 نفر:

فلفل دلمه ای2عدد (رنگی)

پیاز

گوشت نیم كیلو (چرخ كرده یا خورشتی)

روغن به میزان لازم

رب گوجه فرنگی2قاشق غذاخوری

فلفل قرمزبه میزان لازم

نمك به میزان لازم

عصاره سبزیجات500میلی لیتر (پودر مخلوط با آب)

برنج 250گرم

500میلی لیتر

گوجه فرنگی

ریحان1قاشق غذاخوری (خرد شده)

طرز تهیه:

ابتدا فلفل دلمه ای ها را پاک کرده و خرد کنید. پیاز را پوست گرفته و خردکنید.گوشت را با آب سرد بشویید و خورشتی خرد کنید یا چرخ كنید. روغن را در تابه ای داغ کرده و گوشت را در آن تفت دهید. سپس پیازها را نیز اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده نمک و فلفل بزنید. 250 میلی لیتر آب سبزیجات به آن اضافه کنید و بگذارید با درب بسته یك ربع بپزد.فلفل دلمه ها و برنج شسته شده را به آن اضافه کرده و مابقی آب سبزیجات را نیز اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر غذا را در ظرف دربسته بپزید.گوجه فرنگی ها را بشویید و برش کوچکی روی آن ها ایجاد کنید. یک دقیقه در آب داغ بیندازید و خارج کنید، سپس پوست بگیرید و خرد كرده و به مواد اضافه كرده و هم بزنید. بگذارید غذا 5 دقیقه دیگر بپزد. پلو را نمک و فلفل بزنید و با ریحان سرو کنید.

نكات:

1)این پلو را هم با گوشت تكه ای و هم با گوشت خورشتی میتوان طبخ كرد اما با گوشت خورشتی متداول تر است.

2)اگر مقداری زعفران و آبلیمو به این غذا اضافه كنید خوشمزه تر خواهد شد.

3)اگر گیاهخوار هستید به جای گوشت از سویا استفاده كنید.

4)دقت كنید اگر غذا را با گوشت تكه ای میپزید مدت پخت بیشتری به گوشت بدهید.

نوش جان
طرز تهیه دمی رنگین کمان 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان