07-09-2014، 18:47
زرده و سفيده تخممرغها را از هم جدا ميكنيم. زردههاي تخممرغ را با شكر هم ميزنيم تا سفت شوند، سپس شير، ماست و جوششيرين را به آن اضافه كرده و بعد روغن مايع را ميريزيم
مواد لازم
تخم مرغ: سه عدد روغن مايع: نصف پيمانه ماست: سه قاشق غذاخوري شير: نصف پيمانه آرد: يك و نيم پيمانه شكر: يك قاشق مرباخوري جوش شيرين: يك قاشق چايخوري بيكـينگپودر: يك قاشـق مرباخوري هويج پخـته شده: يك عدد سيبزميني پخته شده: يك عدد نخودفرنگي و ذرت پخته شده از هر كدام: دو قاشق غذاخوري سينه مرغ پخته و ريز خرد شده: نصف عدد جعفري: دو قاشق غذاخوري فلفل دلمهاي: يك عدد نمك: يك قاشق مرباخوري فلفل قرمز: به ميزان لازم
طرز تهیه
زرده و سفيده تخم مرغها را از هم جدا ميكنيم. زردههاي تخم مرغ را با شكر هم ميزنيم تا سفت شوند، سپس شير، ماست و جوششيرين را به آن اضافه كرده و بعد روغن مايع را ميريزيم و مواد را مخلوط ميكنيم. مخلوط آرد، بيكينگپودر و نمك الك شده را اضافه ميكنيم، سپس مواد داخل كيك را اضافه نموده و مخلوط مينماييم. سفيدههاي تخممرغ را با همزن ميزنيم تا فرم بگيرند، بعد آن را به آرامي به خورد مواد ميدهيم و در قالب چرب و آردپاشي شده ميريزيم و قالب را در فري كه از 15 دقيقه قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم نمودهايم، به مدت 40 تا 50 دقيقه در طبقه وسط قرار ميدهيم. براي تهيه مواد داخلي كيك، سيبزميني را نگيني خرد كرده و با هويج نگيني خرد شده مخلوط ميكنيم. ذرت و نخودفرنگي را به همراه جعفري خرد شده، مرغ و فلفل دلمهاي خرد شده به مواد افزوده و همه را با هم مخلوط ميكنيم و مقداري نمك و فلفل به آن ميافزاييم.
مواد لازم
تخم مرغ: سه عدد روغن مايع: نصف پيمانه ماست: سه قاشق غذاخوري شير: نصف پيمانه آرد: يك و نيم پيمانه شكر: يك قاشق مرباخوري جوش شيرين: يك قاشق چايخوري بيكـينگپودر: يك قاشـق مرباخوري هويج پخـته شده: يك عدد سيبزميني پخته شده: يك عدد نخودفرنگي و ذرت پخته شده از هر كدام: دو قاشق غذاخوري سينه مرغ پخته و ريز خرد شده: نصف عدد جعفري: دو قاشق غذاخوري فلفل دلمهاي: يك عدد نمك: يك قاشق مرباخوري فلفل قرمز: به ميزان لازم
طرز تهیه
زرده و سفيده تخم مرغها را از هم جدا ميكنيم. زردههاي تخم مرغ را با شكر هم ميزنيم تا سفت شوند، سپس شير، ماست و جوششيرين را به آن اضافه كرده و بعد روغن مايع را ميريزيم و مواد را مخلوط ميكنيم. مخلوط آرد، بيكينگپودر و نمك الك شده را اضافه ميكنيم، سپس مواد داخل كيك را اضافه نموده و مخلوط مينماييم. سفيدههاي تخممرغ را با همزن ميزنيم تا فرم بگيرند، بعد آن را به آرامي به خورد مواد ميدهيم و در قالب چرب و آردپاشي شده ميريزيم و قالب را در فري كه از 15 دقيقه قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم نمودهايم، به مدت 40 تا 50 دقيقه در طبقه وسط قرار ميدهيم. براي تهيه مواد داخلي كيك، سيبزميني را نگيني خرد كرده و با هويج نگيني خرد شده مخلوط ميكنيم. ذرت و نخودفرنگي را به همراه جعفري خرد شده، مرغ و فلفل دلمهاي خرد شده به مواد افزوده و همه را با هم مخلوط ميكنيم و مقداري نمك و فلفل به آن ميافزاييم.