امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نوری: تا آخر فصل هم نیمکت‌نشین شوم از دایی انتقاد نمی‌کنم

محمد نوری بعد از شکست 3 بر یک پرسپولیس مقابل تراکتورسازی گفت: بازی در اختیار ما بود و می‌توانستیم تعداد گل‌های خود را افزایش دهیم و به 3 امتیاز برسیم.

وی درباره اینکه از تعویضش ناراضی بوده، خاطرنشان کرد: این مسئله جزئی از فوتبال است و من ناراحت نبودم. ناراحتی من به این دلیل بود که امیدوار بودم برای تیم گل بزنم و از سوی دیگر نگران تغییر نتیجه به ضرر پرسپولیس بودم. حرف اول و آخر را در مورد حضور بازیکنان در زمین علی دایی می‌زند.

کاپیتان تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: ما فوتبال زیبایی انجام دادیم و می‌توانستیم دو، سه گل دیگر هم به ثمر برسانیم اما گل خوردیم و با وجود انجام بازی خوب شکست خوردیم.

نوری در مورد اینکه به تعویضش اعتراض داشته تاکید کرد: هیچ بازیکنی حق اعتراض ندارد و در قرارداد ما نیامده که تا آخر فصل بازی می‌کنیم یا نیمکت‌نشین می‌شویم. من حتی اگر تا آخر فصل نیمکت‌نشین هم شوم اعتراض نمی‌کنم چرا که علی دایی و پرسپولیس را دوست دارم. فوتبالم را مدیون دایی می‌دانم و با افتخار روی نیمکت پرسپولیس می‌نشینم.

وی درباره اینکه نیلسون بعد از گل اول تراکتورسازی چه چیزی در گوش او گفته است، خاطرنشان کرد: آنقدر عصبانی بودم که چیزی متوجه نشدم اما اگر نکته‌ای هم گفته فنی بوده و بحث اعتراض در میان نبوده است.

نوری یادآور شد: قطعا نقاط ضعفی داشتیم که 3 گل دریافت کردیم اما بازی به بازی بهتر می‌شویم ضمن اینکه چمن ورزشگاه آزادی هم کمی سبب تغییر مسیر توپ می‌شود.

وی درباره موقعیتی که از دست داد، تاکید کرد: دقیقا به دلیل همین مشکل چمن ورزشگاه چنین اتفاقی رخ داد و مسیر توپ دو، سه سانتی‌متر عوض شد. حامد لک هم این صحنه را دید که ضربه من به توپ چند سانتی‌متری جایش تغییر کرد.

نوری خاطرنشان کرد: جای نگرانی وجود ندارد ما در بعضی فصل‌ها از رده شانزدهم به چهارم رسیدیم و این بار هم تا دقیقه 90 برای قهرمانی می‌جنگیم.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Wink شجاع مقابل پرسپولیس نیمکت‌نشین می‌شود؟
  انتقاد تند بیرانوند: تیم ملی تنهاست
  نگاه خشمگین رونالدو به علی دایی (عکس)
  پرسپولیس حالا تکمیل شد/ نیمکت یک تیم حکم قهرمانی را امضا می‌کند
  کمک می کنم رونالدو رکورد علی دایی را بشکند
  علی دایی و اورتون - ماجرا چیست؟
  بحث علی دایی در اردوی تیم ملی پرتغال
  پیراهن دایی و پیوس را به آل‌کثیر دادند!
  گل‌محمدی، ترابی را به نیمکت فرستاد!
  وزنه‌برداران پایتخت‌نشین بدون جا و مکان/ تهران باید از صفر شروع کند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان