03-09-2014، 11:26
مواد لازم :
بادمجان
چهار عدد
سير رنده شده
دو حبه
ژامبون
100 گرم
آب گوشت
نصف پيمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفيد يك پيمانه
کره 50 گرم
جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري
نمك وفلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
اول بادمجانها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم سپس كره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت ميدهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش كشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط ميكنيم كمي توي بادمجانها را خالي كرده از اين مواد درون بادمجان ريخته و با پشت قاشق صاف ميكنيم. در ظرف پيركس چيده و روي آن حلقههاي گوجهفرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد گذاشته تا اردور آماده شود.